Volg BUVA op Twitter Volg BUVA op Facebook Volg BUVA op LinkedIn Bekijk video's van BUVA op YouTube

Bezoek HoutWereld Praktijkdag

20 augustus 2018
Op 8 november vindt de jaarlijkse Houtwereld Praktijkdag plaats. BUVA staat hier met een stand in de Bedrijvenruimte. We nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen bij onze laatste innovaties.

Gasten kunnen op 8 november 2018 rekenen op een geheel verzorgde middag rondom het thema 'Hout OverMorgen'.

Want stel toekomstbeslissingen niet uit: overmorgen is nu. Uitdagingen op de hout- en bouwmarkt (zoals hoge houtprijzen en druk op de verkrijgbaarheid van hout, plaatmaterialen en andere grondstoffen) schreeuwen om krachtige ondernemers die pro-actief en bij de tijd zijn.

Met als titel 'Shift Happens' zal topspreker en dagvoorzitter Ruud Veltenaar de zaal op het puntje van de stoel laten zitten.

Op het programma staan verder live demonstraties, korte inloop-presentaties, dertig stands boordevol nieuws, meerdere netwerkmomenten, live entertainment en natuurlijk een lunch en een uitgebreide, gezellige Houtborrel.

Feestje voor de houtsector

De Houtwereld Praktijkdag brengt vakmensen samen in een groots spektakel. Het event combineert een inhoudelijk interessant congres- en praktijkdagprogramma (in samenwerking met het gastbedrijf) met persoonlijke contacten. In het zakendoen blijven persoonlijke ontmoetingen immers veel belangrijker dan social media en e-marketing.

Bezoekers zijn handelaren in hout, houtproducten en bouwmaterialen, timmerfabrikanten, timmerlieden, architecten, meubelmakers, interieurbouwers, de brede houtindustrie, prefabbouwers, constructeurs, toeleveranciers en overige partijen in de bouw.

Wilt u graag naar de Houtwereld Praktijkdag? Stuur dan een e-mail naar hout@buva.nl en ontvang meer informatie.


Houtwereld-Praktijkdag_logo - geschikt voor website.jpg
« Terug