Volg BUVA op Twitter Volg BUVA op Facebook Volg BUVA op LinkedIn Bekijk video's van BUVA op YouTube

Hechte samenwerking voor het beste eindresultaat

20 december 2017
Veertien luxe woningen in Venray, twaalf eengezinswoningen plus vijf seniorenwoningen in Boxmeer en een luxe woonboerderij in Heumen: Juriëns Machinale Houtbewerking BV uit Uden is specialist in de (machinale) houtbewerking van kozijnen, ramen en deuren, hefschuifpuien en dakkapellen in nieuwbouw- en renovatieprojecten. “In opdracht van aannemers en particulieren ontwikkelen, produceren en leveren we een keur aan houtproducten”, vertelt Productieleider en Werkvoorbereider Ralph Keijzers. “Inclusief de glasvezelversterkte kunststof onderdorpels, profielen, hang- en sluitwerk en draaikiepbeslag van BUVA, waarmee we een verregaande samenwerking hebben.”

“Ruim twee jaar geleden zijn wij in contact gekomen met BUVA, toen we op zoek gingen naar een leverancier van op maat gemaakte onderdorpels”, vertelt Keijzers. “Die leverancier vonden we in BUVA, die met haar uitgebreide gamma BUVA-IsoStone onderdorpels in iedere kozijnvraag kan voorzien. Zowel technisch als esthetisch, waarbij een zeer hoge isolatiewaarde, minimale krimp/uitzetting en optimale slijtvastheid hand-in-hand gaan.”

Advies, projectbegeleiding en logistiek
In navolging van de onderdorpels is het leveringsprogramma stap-voor-stap uitgebreid met o.a. driepuntsluitingen, scharnieren, draaivalbeslag en andere producten, waarbij BUVA tevens een stukje advies, projectbegeleiding en het logistieke proces voor haar rekening neemt. “Conform het BUVA LogiTime concept worden bestelde producten steeds just-in-time en op basis van dagproductie in rolkarren bij ons aangeleverd, wat perfect aansluit bij onze LEAN productieplanning”, vertelt Keijzers. “Op ons verzoek worden alle producten steevast uitgepakt en in bakken gesorteerd, waardoor geen uitpaktijd verloren gaat en verpakkingsafval tot een minimum wordt beperkt.”

Korte doorlooptijd, minimale faalkosten
“In de voorfase van een project ondersteunen wij Juriëns Machinale Houtbewerking BV met advies en productinformatie op maat”, vertelt Remco van Putten, Accountmanager Industrie bij BUVA. “We zorgen dat de werkvoorbereiders over de juiste digitale bestanden van onze producten beschikken, zodat productinformatie en prijzen altijd actueel zijn.” Keijzers: “De digitale bestanden worden eveneens gebruikt voor het aansturen van onze machines. Bijvoorbeeld met betrekking tot het draaival-raambeslag van BUVA. Want doordat in de bestanden sluitkommen en andere details al zuiver op maat zijn weergegeven, wordt kostbare engineeringstijd bespaard en worden faalkosten tot een minimum beperkt.”


IMG-20171204-WA0003.jpg
« Terug