Volg BUVA op Twitter Volg BUVA op Facebook Volg BUVA op LinkedIn Bekijk video's van BUVA op YouTube

Op naar een duurzame toekomst

30 november 2017
Sinds donderdag 23 november jl. is er gerommel te horen op het dak van BUVA in Barendrecht. Eerst dacht men dat Sint en Piet een bezoek kwamen brengen, maar dit bleek niet het geval. Op het dak zijn de medewerkers van Solarcentury hard bezig om 2.640 zonnepanelen van 310 Wp per stuk op het dak te plaatsen.

In een steeds hoger tempo wordt onze samenleving toekomstbestendig gemaakt. Partners met kennis en complete oplossingen zijn essentieel om invulling te geven aan de complexe wereldse vraagstukken. Met het plaatsen van zonnepanelen van Solarcentury maakt BUVA weer een stap in het behalen van haar doelstellingen die leiden tot optimale verduurzaming.

Naast het opwekken van duurzame energie merkt het BUVA-personeel ook veranderen ín het gebouw. Zo zijn er afgelopen periode in de productiehal en het kantoor anti-kipstaven geplaatst. Deze staven zorgen voor extra draagvermogen van het dak, zodat er meer zonnepanelen geplaatst kunnen worden dan dat met de oorspronkelijke constructie van het gebouw mogelijk was. Daarnaast zijn er tevens bewegingssensoren geïnstalleerd. Op deze manier staat nooit onnodig ergens het licht aan.

Door de unieke breedte in kennis en product, in combinatie met de betrouwbare historie, heeft BUVA de leidende rol in de bouw. BUVA staat centraal in het leven van de bewoner op het gebied van gezonde binnenlucht, duurzame warmte en een veilig afgesloten woning. De synergie van de producten van BUVA geven antwoorden op de vragen van morgen. In de productiehal van Barendrecht worden onder andere de ventilatieroosters en hardglas ramen geassembleerd. Tevens is in Barendrecht de afdeling productontwikkeling te vinden. BUVA staat voor doordachte en oplossingsgerichte innovatie, innovatie die alom gewaardeerd wordt. Niet voor niets zijn de diverse bouwproducten van BUVA in vele woningen en gebouwen in Nederland terug te vinden.


IMG_8097.jpgIMG_8114.jpg
« Terug