Volg BUVA op Twitter Volg BUVA op Facebook Volg BUVA op LinkedIn Bekijk video's van BUVA op YouTube

Overzicht IsoStone onderdorpels voor verdiepte profielen

01 mei 2018
Onderdorpels 55 x 121 mm
Met een diepte van 121 mm zijn deze dorpels zeer geschikt voor zowel de bestaande als voor de nieuwe profielseries welke in Nederland gevoerd worden. Door de diepte van 121 mm kunnen de dorpels eerder worden gemonteerd, waardoor het kozijn als geheel gemakkelijk door de productielijn kan worden gestuurd.

De dorpels bieden de mogelijkheid aan de onderkant te worden voorzien van uitbreidingsprofielen. Een modulair systeem waarmee eenvoudig de aanslag op het stelkozijn en/of de waterslag gemaakt kan worden. Binnenkort is het aanslagprofiel voor deze dorpel leverbaar. Daarnaast is het mogelijk hier ook andere profielen toe te passen die nog in ontwikkeling zijn. Binnenkort kunnen wij u hierover meer vertellen.

De PS0555 is bedoeld voor naar binnendraaiende deuren. De PS0655 is bedoeld voor naar buitendraaiende deuren.

Lage onderdorpels 30 x 121 mm
Voor de kunststof kozijnindustrie heeft BUVA een onderdorpel ontwikkeld van 30 mm hoog waarmee wij tegemoetkomen aan de wensen in de markt naar lagere onderdorpels. Met de nieuwe PS0530 en de PS0680 kunnen nu ook galerijen en balkons worden voorzien van een BUVA IsoStone onderdorpel. De dorpels bieden ook de mogelijkheid aan de onderkant te worden voorzien van uitbreidingsprofielen.
De PS0530 is bedoeld voor naar binnendraaiende deuren. De PS0680 is bedoeld voor naar buitendraaiende deuren.

Onderdorpels 55 x 130 mm
Met een diepte van 130 mm komen deze voor u bekende onderdorpels iets voorbij het kozijn en zorgen hierdoor voor een fraaie en robuuste uitstraling. De dorpels zijn zowel geschikt voor de bestaande als voor de nieuwe profielseries welke in Nederland gevoerd worden. De PS0500 is bedoeld voor naar binnendraaiende deuren, de PS0600 en de PS0655 zijn bedoeld voor naar buitendraaiende deuren.

De BUVA IsoStone onderdorpels zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en blauwsteen.


BUVA IsoStone onderdorpel PS0530.pngBUVA IsoStone onderdorpel PS0680.pngBUVA IsoStone onderdorpel PS0555.pngBUVA IsoStone onderdorpel PS0655.png
« Terug