Volg BUVA op Twitter Volg BUVA op Facebook Volg BUVA op LinkedIn Bekijk video's van BUVA op YouTube

BUVA Classic - Schrijf u in of word donateur nu het nog kan!

26 mei 2018
We zijn nog hard op zoek naar bedrijven die de BUVA Classic willen sponsoren. De volledige opbrengst gaat naar het goede doel. U krijgt hier een week lang uw bedrijfslogo op onze LED-zuil langs de A29.

Voor de sportievelingen zijn er nog plekken beschikbaar voor de hardloop- en fietsroute. De start en finish vinden plaats bij het kantoor van BUVA (Bremen 5 te Barendrecht). De BUVA Classic is elk jaar weer een gezellige dag welke mogelijk wordt gemaakt door velen vrijwilligers en sponsors. BUVA nodigt u, collega’s, vrienden en familie van harte uit voor dit gezellige evenement. Schrijf u in als sporter, vrijwilliger of sponsor en draag uw steentje bij voor het goede doel. Op de dag wordt voor alles gezorgd: koffie, broodjes, fruit, drinken, muziek, enz. Wat u zelf mee moet nemen zijn een outfit, een fiets of hardloopschoenen, inschrijfgeld (€10,-) en natuurlijk een goed humeur!

Inschrijven kan hier.

Dit jaar vindt de 5e BUVA Classic plaats op zaterdag 16 juni 2018. Na het succes van 2017 met een mooie opbrengst voor “Make-a-Wish”, werken we ons ook dit jaar weer in het zweet voor het goede doel. Dit jaar is dat Stichting Present.

Buva Classic 2017-1 (185).jpg
« Terug