Volg BUVA op Twitter Volg BUVA op Facebook Volg BUVA op LinkedIn Bekijk video's van BUVA op YouTube

BUVA werkt samen met Pontsteiger in BIM

22 juni 2017
Het luxe rvs hang- en sluitwerk van de woningen van Pontsteiger is afkomstig van BUVA, producent en leverancier op het gebied van hang- en sluitwerk, ventilatie, hardglas ramen, aluminium profielen en glasvezelversterkte onderdorpels.

BUVA heeft in het project een adviserende rol. Bij de verschillende deuren wordt het juiste hang- en sluitwerk gezocht. Op deze manier wordt er gezorgd voor de gewenste uniformiteit in zowel de huur- als koopappartementen.

Bijzonder in het geval van Pontsteiger is dat BUVA voor het eerst het hang- en sluitwerk in het BIM-model heeft ingevoerd.

Elke betrokken partij kan uit het BIM-model alle benodigde informatie over het hang- en sluitwerk halen, zoals artikelnummer, afbeeldingen en montagevoorschriften. BIM sluit erg goed aan bij het BUVA LogiTime concept, waarbij het hang- en sluitwerk per deur wordt aangeleverd. Met het LogiTime concept worden faalkosten tijdens de uitvoering uitgesloten. Door het BIM-model verloopt het werk zeer efficiënt en wordt veel tijd bespaard.


pontsteiger.jpg
« Terug