Volg BUVA op Twitter Volg BUVA op Facebook Volg BUVA op LinkedIn Bekijk video's van BUVA op YouTube

Nieuwe hardglas valramen spelen maximaal in op veilig wonen wens

21 februari 2018
Ramen, deuren en schuifpuien in de particuliere woningbouw moeten niet alleen uitstekend isolerend en wind- en waterdicht zijn, maar vooral ook mooi, strak en uiterst slank, waardoor daglicht maximaal de woning in kan stromen. Dat weten de Select Windows verkooppartners als geen ander. Verspreid over vijftien vestigingen bieden zij een keur aan kunststof kozijnoplossingen, die hier maximaal op inspelen.

Select Windows is een succesvolle en toonaangevende marketingorganisatie in de kunststof kozijnenbranche, die vertegenwoordigd wordt door lokale ondernemers; de partners. In het kader van ‘samen sterk’ kopen deze partners hun kunststof kozijnen, dakkapellen, vouwwanden, garagedeuren en veranda’s gezamenlijk in, waarbij de Select Windows organisatie maximale inkoop- en verkoopondersteuning biedt. Bijvoorbeeld middels benchmarks, softwaretools, managementinformatie, scholing en marketingondersteuning, vertelt Amanda Knol, directeur van Select Windows BV. “Al onze kunststof kozijnen worden geproduceerd in de fabriek van ons moederbedrijf GevelNed, waarbij we gebruikmaken van de producten van diverse leveranciers. Denk bijvoorbeeld aan Schüco profielen, Pilkington glas, BUVA IsoStone onderdorpels en Winkhaus PADK (Parallel Afstelbaar Draai Kiep) beslag.”

Slank ontwerp, smalle omkadering
Tijdens de Polyclose beurs in 2016 maakte Amanda Knol kennis met de vernieuwde hardglas valramen van BUVA, die ze direct erg mooi vond. “Onder andere dankzij het rustige ontwerp en de smalle keramische screenafwerking, waardoor daglicht maximaal kan binnentreden. Vooral bij kleine kozijnen is dit een belangrijk verkoopargument. Om de reactie van onze partners te meten, hebben we het hardglas valraam meegenomen in een Select Windows benchmark, die zeer positieve resultaten liet zien.” Niet voor niets hebben we het valraam vervolgens in een aantal nieuwe Select Windows showrooms geplaatst.”

Politie Keurmerk Veilig Wonen
Sinds kort zijn de BUVA hardglas ramen ook verkrijgbaar met het Politie Keurmerk Veilig Wonen, dankzij de combinatie met stalen valbeugels, vertelt Tom Knijn, Accountmanager Kunststof & Aluminium bij BUVA. “Een welkome ontwikkeling voor de kunststof markt, waarin SKG** de nieuwe standaard in de (nieuw)bouw wordt. En een mooie aanvulling op ons assortiment. Net als de ISO-PLUS 2000 wordt onze inbraakwerende ISO-PLUS 3000 serie compleet geleverd met gemonteerd hang- en sluitwerk, springknip en sluitplaat, valbeugels en sponningvormende profielen, die een eenvoudige montage in het kunststof kozijn mogelijk maken. De hardglas ramen zijn onderhoudsvrij en volledig recyclebaar. Het geïntegreerde en vervangbare kaderprofiel garandeert een wind- en waterdichtheid tot 650 Pascal. Het standaard toegepaste nastelbare hang- en sluitwerk zorgt voor een optimale dichting, ook op langere termijn. De vele bedieningsopties maken de ramen geschikt voor iedere gebruiksfunctie.”

De inbraakwerende hardglas valramen zijn onder andere geplaatst bij Select Windows partners Vromans in Goirle en DEZA in Heerhugowaard. Amanda Knol verwacht veel van de ramen: “Zeker voor de particuliere woningmarkt is het Politie Keurmerk Veilig Wonen van groot belang. Wij verkopen daarom sec SKG**-beslag. Door hierbij ook inbraakwerende hardglas valramen aan te bieden, wordt een nieuwe stap in veilig wonen gezet.”


IMG_8862.jpgIMG_8858.jpg
« Terug