Volg BUVA op Twitter Volg BUVA op Facebook Volg BUVA op LinkedIn Bekijk video's van BUVA op YouTube


Bedrijfsprofiel

BUVA is dé producent en leverancier op het gebied van hang- en sluitwerk, ventilatie, hardglas ramen, aluminium profielen en glasvezelversterkte onderdorpels voor zowel de woning- als de utiliteitsbouw. Daarnaast is BUVA vooral een onafhankelijk productontwikkelaar, zo goed en volledig mogelijk inspelend op de behoeften van de markt. BUVA staat voor doordachte en oplossingsgerichte innovatie, innovatie die alom gewaardeerd wordt. Niet voor niets zijn de diverse bouwproducten van BUVA in vele woningen en gebouwen in Nederland terug te vinden.

BUVA is naast producent ook groothandel op het gebied van hang- en sluitwerk. Dat houdt in dat BUVA naast het gerenommeerde BUVA-merk, ook de andere merken levert. Met zo'n 40.000 verschillende artikelen op voorraad mag BUVA zonder meer totaalleverancier genoemd worden.

Sinds 1997 is BUVA onderdeel van de Pallieter Group, divisie Tools. Voor meer informatie over Pallieter en haar divisies, kijk op www.pallieter.com


BUVA heeft twee dochterbedrijven:

  • BUVA shop , de online portal voor particulieren en zakelijke klanten.
  • BUVA Composites , producent van de BUVA IsoStone onderdorpels en constructies van glasvezelversterkt kunststof. Gevestigd in Middelburg.
BUVA is ISO 9001 gecertificeerd.
KvK-nummer: 24075224
BTW-nummer: NL001223768B01Image1