AMBITIE IS HET PAD NAAR SUCCES

75 jaar ondernemerschap als sluitend antwoord op de toekomst in bouwen

Sven Akkerman | System Architect bij AME

“BUVA heeft uitgebreid marktonderzoek gedaan"

Richting 2020 groeit de aandacht voor duurzame en energiezuinige gebouwinstallaties. Ook in de particuliere woningbouw, waar warmteterugwinsystemen het steeds vaker winnen van natuurlijke ventilatieoplossingen.

“Om optimaal aan te kunnen sluiten bij deze behoefte, zocht BUVA naar een geschikte partner om een state-of-the-art WTW-unit mee te ontwikkelen en te bouwen. Die partner vonden zij in ons”, vertelt Sven Akkerman, System Architect bij AME. “BUVA heeft uitgebreid marktonderzoek gedaan en diverse specificaties geformuleerd, waaraan de unit moest voldoen."
MARK NEDERLOF | WESTERVELD & NEDERLOF B.V.

"Wij zoeken sterke partners"

28 oktober jl. waren BUVA en Westerveld & Nederlof te zien in het programma Doe Maar Duurzaam van RTL7. Heeft u dit gemist? Kijk dan hier terug.

Mark vertelt: "Wij geven BUVA een 9 op een schaal van 10! Wij zijn namelijk erg tevreden over het contact en met de medewerkers van BUVA wordt plezierig samengewerkt.

BUVA denkt met ons mee en streeft naar partnership. Ook is het aantal klachten op productniveau minimaal en wordt er altijd gestreefd naar verbetering. Dit is wat wij zoeken in partners."

Samen betekenisvol zijn in woningen, woonomgeving en samenleving

Onder leiding van Rien Wisse heeft BUVA een transitie ingezet van groothandel naar leverancier van totaal systemen.

BUVA homecare systemen is als handelsnaam gecreëerd en daarmee ook de visie om elke bewoner te voorzien van
duurzaam geproduceerde warmte, gezonde binnenlucht en veilig afgesloten ramen en deuren.

Samen met onze partners spelen we hiermee een betekenisvolle rol binnen woningen, de woonomgeving en de samenleving.
TOM KNIJN | ACCOUNTMANAGER BUVA

“De kern van elk systeem is samenwerken”

Al onze oplossingen zijn ontwikkeld met de bewoner centraal. Dit is waar we het uiteindelijk allemaal voor doen, maar dit kunnen we niet zonder onze partners. Samenwerken is daarom de kern van elk systeem.

We organiseren regelmatig leuke evenementen voor onze ambassadeurs waardoor we in een andere setting vaak hele creatieve ideëen krijgen.
CEES DE GROOT | EIGENAAR WEKU

“Ambassadeurs betrekken is bij BUVA een vast onderdeel”

Speciaal voor de kunststofkozijn industrie heeft BUVA een onderdorpel ontwikkeld van 30 mm hoog, waarmee BUVA tegemoet komt aan de wens voor een lagere onderdorpel. Met de nieuwe PS0530 en de PS0680 kunnen nu ook galerijen en balkons worden voorzien van een BUVA IsoStone onderdorpel.

Met een diepte van 121 mm zijn deze dorpels zeer geschikt voor zowel de bestaande als voor de nieuwe profielseries welke in Nederland gevoerd worden. Door de diepte van 121 mm kunnen de dorpels eerder worden gemonteerd, waardoor het kozijn als geheel gemakkelijk door de productielijn kan worden gestuurd.

De dorpels zijn ook beschikbaar in een hoogte van 55 mm.

Als eerste op de hoogte van nieuwe producten

De ambassadeurs van BUVA worden als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe producten. Dit doen we in verschillende stadia van de ontwikkelfase, zodat we exact het gewenste ontwikkelen.

Regelmatig overleg met onze ambassadeurs geeft ons de nodige informatie waardoor wij samen met hen snel kunnen schakelen op het gebied van produktontwikkeling. Zo kunnen we ons focussen op de wensen van de markt.