Menu
kernwaarde innovatief
kernwaarde innovatief

kernwaarde innovatief

10 feb 2023

BUVA streeft naar een veilig afgesloten woning en een gezond binnenklimaat voor elke bewoner. Elke dag werken onze mensen aan een veiligere en duurzamere wereld. Deze strategische ambitie gaan wij aan met onze vijf kernwaarden als basis: vitaal, familiair, innovatief, ondernemend en betrouwbaar. Onze medewerkers handelen volgens onze kernwaarden.

door Jacob van den Berge

Detmer Deddens, product manager hang & sluitwerk

BUVA steunt op vitale medewerkers, is een hechte familie, grijpt marktkansen met een hoge mate van ondernemerschap en innovatie en pakt haar verantwoordelijkheid. Door ons hiervoor in te zetten dragen wij met zijn allen bij aan het beschermen en versterken van het merk BUVA.

Na jarenlange ervaring als product manager bij een grote fabrikant die levert aan technische groothandels maakte Detmer een aantal jaren geleden de overstap naar BUVA. ‘Ik was na 11 jaar op zoek naar een nieuwe uitdaging. Bij BUVA kreeg ik de kans om direct te schakelen met de spelers in de markt zoals de verwerkers en de gebruikers.

Als product manager werkt Detmer met veel stakeholders en heeft contact met diverse partijen in de bouwkolom.

‘Het is een kracht van BUVA dat wij aanwezig zijn in de hele bouwkolom. Het is aan mij om uit de feedback van al deze partijen waardevolle informatie te herleiden die wij kunnen gebruiken om slimme product -en procesinnovaties te doen.’

Detmer, sinds 2019 werkzaam bij BUVA, heeft Commerciële Economie gestudeerd aan Avans Hogeschool. Na een korte periode als onderzoeksanalist, heeft hij veelal in product management rollen gewerkt. ‘Door mijn interesse in de techniek en mijn commerciële achtergrond ben ik goed in staat een innovatie van idee naar commercialisatie te begeleiden.’

Lees onder de foto verder

kernwaarde Innovatief

‘het mooie van BUVA is dat wij het innovatie proces geheel in eigen handen hebben’

Bij BUVA is de hele productontwikkeling in eigen beheer. ‘Onze afdeling bestaat uit product managers, engineers en IoT engineers. Daarnaast hebben wij bij BUVA onze eigen testfaciliteiten waar wij onder andere wind – en waterdichtheid en inbraakwerendheid kunnen testen. Wij kunnen hiermee onze eigen producten testen voordat zij de markt opgaan’, aldus Deddens.

BUVA streeft ernaar de klant vroegtijdig bij een productontwikkeling te betrekken zodat wij waardevolle terugkoppeling direct kunnen meenemen en het product zo optimaal mogelijk kunnen afstemmen op de eisen die de markt stelt.

‘Het is gewoon geweldig om betrokken te zijn bij het ontstaan van een idee en tot en met de succesvolle introductie van een innovaties’, zo stelt Deddens. Uiteindelijk komen onze innovaties tot stand door de samenwerking te aan te gaan met onze klanten en natuurlijk de verschillende afdelingen zoals verkoop, marketing en inkoop’.

Wil jij ook bij ons werken?