Samen kennis delen bij BUVA BlueLab

Kennis delen is belangrijk
In een steeds hoger tempo wordt onze samenleving toekomstbestendig gemaakt. Ecologische vraagstukken veranderen de bouw continu. Partners met kennis en complete oplossingen zijn essentieel om invulling te kunnen geven aan de complexe wereldse vraagstukken en de steeds prominentere rol van de bewoner.
Binnen BUVA BlueLab nemen wij onze partners mee in de ontwikkeling van de markt en de wereld. Er kunnen seminars bijgewoond wonen, producttrainingen gevolgd worden of krijg toegangskaarten tot verschillende bouwbeurzen.

BUVA BLueLab
Door het leveren van complete modulaire systemen ontzorgen we onze partners en bieden we toegevoegde waarde in de vorm van advies, begeleiding, training, garanties en service.

Visie
Door de unieke breedte in kennis en product, in combinatie met meer dan 70 jaar ondernemerschap, heeft BUVA de leidende rol in de bouwketen. BUVA is relevant in het dagelijkse leven van de bewoner op het gebied van duurzaam geproduceerde warmte, gezonde binnenlucht en veilig afgesloten ramen en deuren.

De bewoner staat centraal

Als bewoner ben je niet bewust bezig met de kwaliteit van de lucht in je huis. De meesten vragen zich niet af hoe duurzaam het huis met warmte omgaat of wat de invloed is van het hang- en sluitwerk op het binnenklimaat en veilig wonen. Toch wil de bewoner garantie hebben dat dit naar alle normen goed geregeld is en naar zijn persoonlijke wens is af te stemmen. Aan het bedieningsgemak stelt hij hoge eisen omdat we steeds meer gewend raken aan hoge standaard van technologie.

Aankomende bijeenkomsten

HoutWereld Praktijkdag

08-11-2018 09:00

Het vakblad Houtwereld organiseert dit jaar opnieuw hét kennis- en netwerkevent voor en door de houtsector. Deze zevende editie van de Houtwereld Praktijkdag vindt op donderdag 8 november 2018 plaats bij gastbedrijf De Groot Bewerkingsmachines in Rosmalen.

Meer informatie

BouwBeurs

04-02-2019 09:00

Van 4 t/m 8 februari 2019 staat BUVA weer op de BouwBeurs 2019. U vindt ons op in hal 10, stand C040.

Meer informatie

Recente bijeenkomsten

Energie Vakbeurs

09-10-2018 09:00

Van 9 tot en met 11 oktober 2018 vindt de 14e editie van de Vakbeurs Energie plaats in de Brabanthallen in Den Bosch.

Meer informatie