Klantevent | BENG en de ventilatie-eisen

  • 12-12-2018 - 12-12-2018
  • 08:00 - 15:00
  • Barendrecht
Speciaal voor de installateurs van de bouw organiseert BUVA een evenement gericht op balansventilatie. In een halve dag leert en ervaart u hoe balansventilatie op een zeer energiezuinige manier een woning kan voorzien van gezonde binnenlucht.

De wereld verandert
Woningen worden steeds beter geïsoleerd en moeten aan alsmaar strengere energie-eisen voldoen. Dit gaat gepaard met de groeiende vraag naar een gezond binnenklimaat. Om dit te realiseren zijn geavanceerde ventilatiesystemen nodig die autonoom functioneren. BUVA begrijpt dit als geen ander.

Speciaal voor de Nederlandse woningmarkt is de BUVA EcoStream WTW-unit ontwikkeld. Deze WTW-unit maakt warmteterugwinning toegankelijk voor installateurs en eindgebruikers. Zo garanderen we de werking én bieden we 10 jaar garantie op alle componenten binnen de homecare systemen.

Doel van de bijeenkomst
Gedurende de dag geven experts alle informatie over de veranderingen op ventilatiegebied in Nederland. Van de ontwikkelingen omtrent BENG tot de technische specificaties van balansventilatie, alles komt aan bod. Hierdoor is deze training gericht op werkvoorbereiders, projectleiders, installateurs en aannemers.

Het eerste deel zal vooral gericht zijn op informatie over de ontwikkelingen in de markt en kennis om goed advies te geven aan uw klanten. Het tweede deel richt zich op de techniek voor installateurs.

Indeling
8.45 uur
Ontvangst
Introductie - CEO Rien Wisse
Veranderende ventilatie-eisen - Harm Valk - Nieman
Klaar voor de toekomst op ventilatiegebied - verkoopleider Jaap-Henk Keijer
Koffiepauze
Technische ontwikkelingen - hoofd productontwikkeling Tom Meeuwissen
Special guest

12.00 uur 
Lunch en rondleiding door BUVA

13.00 - 15.00 uur (optioneel)*
Technische training BUVA EcoStream WTW-unit - productmanager Steven van den Bergh

*Wilt u zo vriendelijk zijn om bij uw aanmelding aan te geven of u de gehele dag deelneemt of alleen aan het ochtendprogramma.

Locatie
Bremen 5, Barendrecht


Kunt u niet aanwezig zijn, lees dan hier alles over de BUVA EcoStream WTW-unit.

Heeft u hierna nog een vraag of wilt u op een andere dag een bezoek brengen aan BUVA? Dat kan! Neem hiervoor contact op met uw accountmanager of gebruik ons contactformulier.

Deze bijeenkomst is helaas al voorbij.

Locatie bijeenkomst

  • Bezoekadres:
    Bremen 5

Aankomende bijeenkomsten

Golfevent

12-09-2019 09:00 - 12-09-2019 17:00

BUVA is jaarlijks actief op de golfbaan om daar met relaties een balletje (proberen) te slaan. Voor de ervaren golfers wordt er een toernooi georganiseerd en voor de beginners (zonder GVB) wordt er een clinic gegeven. Zo is er voor ieder wat te doen!

Meer informatie

Introductie nieuw product

26-09-2019 09:00 - 27-09-2019 21:00

Bezoek Winkhaus in Meiningen (DUI) voor de introductie van een nieuw product in de categorie hang- en sluitwerk.

Meer informatie

Vakbeurs Energie

08-10-2019 10:00 - 10-10-2019 17:00

Vakbeurs Energie is hét live B2B-platform gericht op duurzame energieopwekking en energiebesparing. Een platform boordevol innovaties, lezingen, live demonstraties en waardevolle contacten.

Meer informatie