Seminar - BIM

  • 05-11-2019 - 05-11-2019
  • 09:00 - 14:00
  • Barendrecht
BIM, een werkmethodiek waarbij in een 3D model integraal wordt samengewerkt, wordt in de bouw meer en meer gebruikt. Speciaal voor adviseurs en aannemers die reeds met BIM werken, organiseren wij een seminar. 

Tijdens het seminar zullen de gasten meegenomen worden in de snel ontwikkelende wereld van BIM. Experts uit de praktijk delen hun ervaringen en vertellen hoe zij omgaan met verwarming, ventilatie en hang- en sluitwerk in BIM. Het seminar zal ervoor zorgen dat alle gasten naar huis gaan met kennis over de laatste stand van zaken. Ook BUVA zal tijdens deze dag laten zien wat wij voor de bouw kunnen betekenen in de vorm van kennis, advies en begeleiding. Onze collega Ruud Wesselius zal u alles vertellen over de mogelijkheden van BUVA met BIM en de voordelen die dit voor alle partijen met zich mee brengt. 

Aan de exacte dagindeling wordt nog gewerkt. Zodra hierover meer bekend is, zullen wij u via onze social media kanalen en de nieuwsbrief informeren. Wij kunnen wel delen dat de volgende sprekers aanwezig zullen zijn:
  • Jeffrey Truijens - Dura Vermeer
  • Rick Doeswijk - ERA Contour
  • Paul Bos - Root B.V.
  • Ruud Wesselius - BUVA homecare systemen
U kunt zich rechts aanmelden om zeker te zijn van een plek. Zodra er dan meer bekend is, wordt u per e-mail op de hoogte gehouden.

Jeffrey Truijens
Ik werk als Informatie & Procescoördinator voor Dura Vermeer. In deze rol houd ik mij bezig met de standaardisatie en informatisering van processen. Daarin komen de thema’s BIM, Supply Chain Management en Systems Engineering aan bod. Verder ben ik een van de initiatiefnemers en huidig voorzitter van de BIM basis ILS. Daarnaast betrokken bij de ontwikkeling van de ILS Ontwerp & Engineering.

Er kunnen maximaal 50 deelnemers zich aanmelden en vol is vol.

Deze bijeenkomst is helaas al voorbij.

Locatie bijeenkomst

  • Bezoekadres:
    Bremen 5

Aankomende bijeenkomsten

VSK

04-02-2020 09:30 - 07-02-2020 17:00

De VSK in de Jaarbeurs Utrecht is in Nederland de belangrijkste vakbeurs voor de totale installatiebranche. Hier vindt u de nieuwste systemen, technieken en producten op het gebied van verwarming, sanitair, klimaat en koudetechniek.

Meer informatie

Fensterbau Frontale

18-03-2020 10:00 - 21-03-2020 17:00

De Fensterbau Frontale in Neurenberg in Duitsland is de internationale beurs voor profielen, glas, hardware, machines en technische informatie in en over de bouwwereld. Er staan 794 exposanten uit 37 verschillende landen.

Meer informatie

Building Holland 2020

24-03-2020 09:00 - 26-03-2020 17:00

Van 24 tot en met 26 maart vindt in de RAI Amsterdam hét innovatie event voor de bouw en vastgoed plaats. Bezoek BUVA en bekijk de ontwikkelingen op het gebied van duurzaam geproduceerde warmte, gezonde binnenlucht en een veilig afgesloten woning.

Meer informatie