Seminar - BIM

  • 05-11-2019 - 05-11-2019
  • 09:00 - 14:00
  • Barendrecht
BIM, een werkmethodiek waarbij in een 3D model integraal wordt samengewerkt, wordt in de bouw meer en meer gebruikt. Speciaal voor adviseurs en aannemers die reeds met BIM werken, organiseren wij een seminar. 

Tijdens het seminar zullen de gasten meegenomen worden in de snel ontwikkelende wereld van BIM. Experts uit de praktijk delen hun ervaringen en vertellen hoe zij omgaan met verwarming, ventilatie en hang- en sluitwerk in BIM. Het seminar zal ervoor zorgen dat alle gasten naar huis gaan met kennis over de laatste stand van zaken. Ook BUVA zal tijdens deze dag laten zien wat wij voor de bouw kunnen betekenen in de vorm van kennis, advies en begeleiding. Onze collega Ruud Wesselius zal u daarom ook alles vertellen over o.a. het project Pontsteiger in Amsterdam. 

Aan de exacte dagindeling wordt nog gewerkt. Zodra hierover meer bekend is, zullen wij u via onze social media kanalen en de nieuwsbrief informeren. Wij kunnen wel delen dat de volgende sprekers aanwezig zullen zijn:
  • Jeffrey Truijens - Dura Vermeer
  • Rick Doeswijk - ERA Contour
  • Paul Bos - Root B.V.
  • Ruud Wesselius - BUVA homecare systemen
U kunt zich rechts aanmelden om zeker te zijn van een plek. Zodra er dan meer bekend is, wordt u per e-mail op de hoogte gehouden.

Jeffrey Truijens
Ik werk als Informatie & Procescoördinator voor Dura Vermeer. In deze rol houd ik mij bezig met de standaardisatie en informatisering van processen. Daarin komen de thema’s BIM, Supply Chain Management en Systems Engineering aan bod. Verder ben ik een van de initiatiefnemers en huidig voorzitter van de BIM basis ILS. Daarnaast betrokken bij de ontwikkeling van de ILS Ontwerp & Engineering.

Er kunnen maximaal 50 deelnemers zich aanmelden en vol is vol.

Inschrijven

Locatie bijeenkomst

  • Bezoekadres:
    Bremen 5

Aankomende bijeenkomsten

Golfevent

12-09-2019 09:00 - 12-09-2019 17:00

BUVA is jaarlijks actief op de golfbaan om daar met relaties een balletje (proberen) te slaan. Voor de ervaren golfers wordt er een toernooi georganiseerd en voor de beginners (zonder GVB) wordt er een clinic gegeven. Zo is er voor ieder wat te doen!

Meer informatie

Introductie nieuw product

26-09-2019 09:00 - 27-09-2019 21:00

Bezoek Winkhaus in Meiningen (DUI) voor de introductie van een nieuw product in de categorie hang- en sluitwerk.

Meer informatie

Vakbeurs Energie

08-10-2019 10:00 - 10-10-2019 17:00

Vakbeurs Energie is hét live B2B-platform gericht op duurzame energieopwekking en energiebesparing. Een platform boordevol innovaties, lezingen, live demonstraties en waardevolle contacten.

Meer informatie