Seminar - BIM

  • 05-11-2019 - 05-11-2019
  • 09:00 - 14:00
  • Barendrecht
BIM, een werkmethodiek waarbij in een 3D model integraal wordt samengewerkt, wordt in de bouw meer en meer gebruikt. Speciaal voor adviseurs en aannemers die reeds met BIM werken, organiseren wij een seminar. 

Tijdens het seminar zullen de gasten meegenomen worden in de snel ontwikkelende wereld van BIM. Experts uit de praktijk delen hun ervaringen en vertellen hoe zij omgaan met verwarming, ventilatie en hang- en sluitwerk in BIM. Het seminar zal ervoor zorgen dat alle gasten naar huis gaan met kennis over de laatste stand van zaken. Ook BUVA zal tijdens deze dag laten zien wat wij voor de bouw kunnen betekenen in de vorm van kennis, advies en begeleiding. Onze collega Ruud Wesselius zal u alles vertellen over de mogelijkheden van BUVA met BIM en de voordelen die dit voor alle partijen met zich mee brengt. 

Aan de exacte dagindeling wordt nog gewerkt. Zodra hierover meer bekend is, zullen wij u via onze social media kanalen en de nieuwsbrief informeren. Wij kunnen wel delen dat de volgende sprekers aanwezig zullen zijn:
  • Jeffrey Truijens - Dura Vermeer
  • Rick Doeswijk - ERA Contour
  • Paul Bos - Root B.V.
  • Ruud Wesselius - BUVA homecare systemen
U kunt zich rechts aanmelden om zeker te zijn van een plek. Zodra er dan meer bekend is, wordt u per e-mail op de hoogte gehouden.

Jeffrey Truijens
Ik werk als Informatie & Procescoördinator voor Dura Vermeer. In deze rol houd ik mij bezig met de standaardisatie en informatisering van processen. Daarin komen de thema’s BIM, Supply Chain Management en Systems Engineering aan bod. Verder ben ik een van de initiatiefnemers en huidig voorzitter van de BIM basis ILS. Daarnaast betrokken bij de ontwikkeling van de ILS Ontwerp & Engineering.

Er kunnen maximaal 50 deelnemers zich aanmelden en vol is vol.

Deze bijeenkomst is helaas al voorbij.

Locatie bijeenkomst

  • Bezoekadres:
    Bremen 5

Aankomende bijeenkomsten

Rondleiding door BUVA

01-01-2019 12:00 - 31-12-2019 12:00

Bij BUVA worden regelmatig rondleidingen gegeven voor geïnteresseerden. Wilt u graag een keer BUVA bezoeken, onze productiehal bewonderen of BUVA in Virtual Reality beleven? Geef u dan hier op!

Meer informatie

Polyclose

15-01-2020 09:30 - 17-01-2020 18:30

De honderden exposanten uit tientallen landen doen er iedere twee jaar weer alles aan om Polyclose in Gent / België tot een volwaardige vakbeurs te maken.

Meer informatie

Seminar - BENG 2020

30-01-2020 09:00 - 30-01-2020 14:00

23 mei 2019 was er een seminar waarbij de stand van zaken omtrent BENG werd toegelicht. Toen was er nog veel onduidelijk qua regels en berekeningen. Vanaf januari zal hier meer bekend over zijn en willen we graag onze relaties hierover informeren.

Meer informatie