Menu
Golfevent Rhoon
Evenement

Golfevent Rhoon

15 sep 2022
11:30 - 20:00
Rhoon Golfcenter

Kom netwerken onder het genot van een potje golf en een geheel verzorgde dag! Voor het vijfde jaar op rij organiseert BUVA het goedbezochte golfevent in Rhoon. Dit evenement is speciaal georganiseerd voor de gewaardeerde relaties van BUVA.

Datum

15 september 2022

Tijd

11:30 - 20:00 uur

Locatie

Veerweg 2-A in Rhoon

Over het evenement

Het golfevent van BUVA keert ook komend jaar terug. Inmiddels voor het vijfde jaar op rij. Komend jaar organiseren we het op donderdag 15 september 2022. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan het toernooi of de clinic. Voorafgaand kunt u genieten van een heerlijke lunch en we sluiten deze geheel verzorgde dag af met een diner.

Voor de ervaren golfers wordt er een toernooi georganiseerd en voor de beginners (zonder GVB) wordt er een clinic gegeven.

Datum: 15 september 2022
11:30 uur – Aanvang met inlooplunch en mogelijkheid tot inslaan
12:30 uur – Start clinic en toernooi
16:30 uur – Verwacht einde
17:00 uur – Diner

Clinic
Nog niet zo bekend met golfen, maar u staat wel open om met golf kennis te maken? Dan is de clinic uitermate geschikt. Ook als u wel al eens gegolft heeft en nog niet beschikt over een GVB dan is de clinic leuk om aan mee te doen. In een aantal uur leert u de fijne kneepjes van de sport en afsluitend wordt er een toernooitje gespeeld.

Toernooi
Heeft u een GVB, geef u dan op voor het toernooi. Er wordt gespeeld met de regels van strokeplay met hadicap verrekening en volgens de regels van NGF. Dit betekent dat er uitgehold dient te worden. Let op dat u beschikt over een eigen golfset om deel te nemen aan het toernooi!