BUVA InDoor Service

BUVA InDoor Service

BUVA InDoor Service is een nieuwe onderneming, geïnitieerd door BUVA, dat het selecteren, inmeten, leveren, monteren en afhangen van binnendeuren in algemene ruimtes volledig uit handen van de klant neemt.

Van de centrale toegangsdeuren en bergingsdeuren tot en met de deuren richting trappenhallen, liften en galerijen. Inclusief de deurdrangers, deurautomaten, (elektronische) sloten, beslag en scharnieren en volledig conform de normen. Ook ten aanzien van nood- en anti-paniekdeuren.

Sinds 1 september heeft BUVA het bedrijf Bimee deuren overgenomen. Wilt u meer weten over deze overname, klik dan op onderstaande knop.

Communicatieruis niet meer aan de orde

Na succesvolle samenwerkingen met diverse partnerbedrijven in de afgelopen jaren is besloten onze dienstverlening volledig in eigen beheer uit te voeren. Op brede schaal. Met BUVA InDoor Service zijn aannemers verzekerd van één contactpersoon en één leverancier voor de complete binnendeur(techniek).

Communicatieruis is niet meer aan de orde. Alle binnendeuren worden door ons ingekocht bij gerenommeerde binnendeurfabrieken en kant-en-klaar en just-in-time op het project aangeleverd. Tevens zorgen wij voor het inmeten, monteren en afhangen.

Daarbij onderhouden we nauw contact met alle relevante nevenaannemers, waarmee een optimale uitvoering én opleverkwaliteit worden geborgd. De eerste projecten zijn inmiddels gestart.

Contact BUVA InDoor Service

Benieuwd wat BUVA InDoor Service voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Wim Nieuwstraten, general manager via indoorservice@buva.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Service

cont1
Aftersales - Anouk Been
0180 697500
cont1
Verkoopbalie - Bas van Leijden
0180 69 7500
cont1
Vekoopbalie - Tim Verschoor
0180 697500

Receptie

cont1
Receptie - Astrid Valk
0180 69 7500
cont1
Receptie - Inge Nusselder
0180 69 7500
cont1
Receptie - Sandra Vervuurt
0180 69 7500

Verkoop

cont1
Industrie - Bianca Blanke
Stuur een e-mail
cont1
Bouw - Faried Santoe
Stuur een e-mail
cont1
Installateurs - Marjon van der Leer
Stuur een e-mail