Paris Proof Plan: het beste plan maakt u zelf

Op dinsdag 25 februari organiseert Lars Boelen zijn eerste inspiratiedag rondom het Paris Proof Plan. Lars geeft uitleg hoe hij tot de inzichten is gekomen die hij gebruikt om mensen te helpen plannen te maken om hun woning, bedrijf, flatgebouw of straat te verduurzamen. BUVA is gastheer tijdens de eerste bijeenkomst en verwelkomt u graag in Barendrecht.

Oorsprong
Lars Boelen is samen met Felix van Gemen het initiatief gestart. Doel is om zo snel mogelijk zoveel mogelijk mensen maatregelen te laten nemen om hun huis te verduurzamen. Die 'goede maatregelen' selecteren daar zit hem de crux van de energietransitie, want de oplossing bestaat niet uit CV-ketels vervangen door warmtepompen. De aanpak van het Paris Proof Plan zorgt ervoor dat de juiste oplossingen in de juiste volgorde worden uitgevoerd op een manier waar de bewoner blij van wordt. Voor een goed plan is veel kennis nodig, die kennis hebben Lars en Felix de afgelopen vijf jaar met veel inspanning opgebouwd. 
Nederland

In 2018 zijn, in navolging van het Akkoord van Parijs, de onderhandelingen rondom het Klimaatakkoord gestart door bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden in Nederland. Het Klimaatakkoord heeft als doelstelling in 2030 broeikasgassen met 49% te hebben verminderd ten opzichte van 1990. In 2019 is voorzichtig een start gemaakt met de uitvoering van de plannen uit het Klimaatakkoord.

Voor iedereen van toepassing
De zin en onzin van isoleren, het belang van kieren dichten en dus van ventileren, het in stappen toewerken naar een situatie waarin iets anders dan aardgas de logische volgende stap wordt. Met een groep van ongeveer 20 deelnemers gaat Lars op basis van de vraagstukken van de deelnemers een hele dag met deze materie aan de slag. Ongeacht of u nu projectontwikkelaar, energiecoach, beleidsambtenaar, architect, installateur, nieuwbouw-koper of huiseigenaar bent, het is voor iedereen interessant en leuk omdat de vragen over je eigen woning gaan!

Schrijf u snel in, want er zijn maar 20 plaatsen beschikbaar.
We zien u graag op dinsdag 25 februari in Barendrecht.

Recente nieuwsberichten

Kom naar Building Holland en maak kennis met BUVA’s digitale dienstverlening

24-02-2020

Tijdens Building Holland kunnen bezoekers aan de BUVA-stand niet alleen de nieuwste homecare systemen ervaren, maar ook kennismaken met de uitgebreide dienstverlening van BUVA. “Als organisatie zijn we druk bezig om...

Meer informatie

Veel belangstelling voor nieuwe frezing BUVA IsoStone® onderdorpels

17-02-2020

Dankzij een nieuwe frezing in de BUVA IsoStone® onderdorpel kunnen de sluitplaten van diverse leveranciers voortaan gelijk worden gebracht met de dam. Dit levert niet alleen esthetische voordelen op, maar voorkomt ook beschadigingen.

Meer informatie

Flinke verbeterslag voor 234 woningen aan de Groenhoek in Driebergen

12-02-2020

Aan de Groenhoek in Driebergen zijn recent 234 woningen van woningcorporatie Heuvelrug Wonen ingrijpend gerenoveerd. Daarbij zijn niet alleen alle beglazingen en houten klepramen vervangen, maar ook nieuwe deuren geplaatst...

Meer informatie