Menu
Al uw BUVA-sleutels: eenvoudig, snel en efficiënt nabesteld
veilig afgesloten ramen en deuren

Al uw BUVA-sleutels: eenvoudig, snel en efficiënt nabesteld

27 sep 2021

Met de BUVA Sleutelbuilder webapplicatie bestel je eenvoudig, snel en op ieder gewenst moment gebroken of zoekgeraakte sleutels na. Lees alles over BUVA sleutels.

door BUVA

24 uur per dag, 7 dagen per week

Met BUVA Sleutelbuilder kunnen klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week eenvoudig hun sleutels nabestellen”, vertelt hij. “Om gebruik te kunnen maken van de webapplicatie is eenmalige registratie in de BUVA webshop voldoende. Vervolgens kunnen klanten eenvoudig naar de webapplicatie navigeren, via de webpagina ‘Hang- en sluitwerk’ en het tabblad ‘Cilinders en sleutels’. Hier kunnen zij kiezen uit twee opties: het bestellen van nieuwe sleutels of het nabestellen op sleutelnummer.

Klikt men op het nabestellen op sleutelnummer, dan opent de nieuwe webapplicatie zich automatisch en kunnen klanten aan de hand van een handige vragenlijst stap-voor-stap de benodigde bestelinformatie invullen. Denk bijvoorbeeld aan het sleutelnummer (lettercode en cijfercode), het aantal sleutels dat nabesteld moet worden en een eventueel referentienummer, wat bijvoorbeeld interessant kan zijn voor onderhouds- en servicepartijen die op één moment meerdere sleutels willen nabestellen. Ook kan in het systeem – in het geval van gecertificeerde sleutels – het veiligheidscertificaat geüpload worden.”

BUVA cilindersloten

Geen wachttijden

Kiest men voor bestellen via de webshop en de BUVA Sleutelbuilder webapplicatie, dan is er geen wachttijd meer. Zodra alle ordergegevens zijn ingevuld, kunnen klanten de order namelijk eenvoudig toevoegen aan hun winkelwagen en in de webshop afrekenen. “Omdat BUVA Sleutelbuilder is gekoppeld aan onze ERP-bestelsoftware, worden de orders automatisch doorgestuurd naar onze verkoopafdeling”, vertelt Santoe. “Hier wordt de order automatisch opgepakt en doorgezet naar de fabrikant, waarna de sleutels zo snel mogelijk worden gemaakt en uitgeleverd.”

BUVA Sleutelbuilder is eind april live gegaan. De eerste reacties op de online besteltool zijn positief. “Klanten prijzen niet alleen de snelheid en eenvoud van bestellen, maar ook dat wachttijden tijdens het bestelproces niet meer aan de orde zijn. Bovendien kunnen met BUVA Sleutelbuilder ook ’s avonds en in het weekend bestellingen worden geplaatst.” Ook voor BUVA zelf zorgt de webapplicatie voor een flinke efficiencyslag. “De verkoopafdeling wordt ontlast en doordat alle informatie één keer wordt ingevoerd en automatisch wordt doorgestuurd naar de juiste afdelingen, worden communicatieruis en faalkosten tot een minimum beperkt.”

BUVA software cilinder

Ook voor cilinders en ventilatieroosters

De komende weken wordt de online besteltool nog verder geoptimaliseerd, op basis van feedback uit de markt. “Bovendien zijn we druk bezig met het opzetten van zogenaamde Electronic Data Interchange (EDI) koppelingen tussen onze ERP-bestelsoftware en de ordersystemen van onze klanten”, vertelt Santoe. “Hierdoor kunnen klanten voortaan ook vanuit hun eigen bestelsysteem orders plaatsen, zonder tussenkomst van andere tools en/of medewerkers. In samenwerking met klanten en partnerbedrijven onderzoeken wij continu de mogelijkheden om bestelprocessen sneller, efficiënter én eenvoudiger te maken. BUVA Sleutelbuilder is hiervan een mooi resultaat. Deze besteloptie is sinds kort ook beschikbaar voor een selectie van onze ventilatieroosters. Daarnaast zijn we druk bezig met de ontwikkeling van BUVA Cilinderbuilder, waarmee ook cilinders eenvoudig via de webshop nabesteld kunnen worden.”

Al uw BUVA-sleutels: eenvoudig, snel en efficiënt nabesteld
BUVA sleutel service

Sleutels nabestellen voor de particuliere markt

Bent u een particuliere klant en heeft u een BUVA-cilinder in uw deur? Op deze website kunt u uw sleutel registreren en een extra sleutel bestellen indien nodig. Het bestellen van een sleutel is een gepersonaliseerde service. Voor het vervaardigen van een nieuwe sleutel is uw sleutelnummer en/of codekaart essentieel. Zonder deze specifieke nummers kunnen wij helaas geen sleutel voor u produceren.

Meer weten over BUVA-sleutels?