Markt reageert enthousiast op nieuwe kleur onderdorpels

De BUVA IsoStone® onderdorpels voor kunststof kozijnen zijn sinds jaar en dag leverbaar in twee kleuren: zwart en blauwsteen. Omdat de markt steeds vaker vraagt om een dekkende kleur grijs, heeft BUVA gewerkt aan een nieuwe kleur: Basalt Grey.

De nieuwe kleur sluit naadloos aan bij de neuten en optionele aluminium profielen, die beschikbaar zijn voor vrijwel alle denkbare systeemhuizen. “Dit resulteert in een bijzonder fraai en rustig geheel”, geven diverse fabrikanten, dealers en particulieren aan. Wellicht bent u door onze accountmanagers al voorzien van een proefstuk of hebt u de Basalt Grey dorpelmonsters afgelopen januari gezien tijdens een bezoek aan onze stand op de Polyclose vakbeurs in Gent.

De nieuwe kleur Basalt Grey is inmiddels in diverse showrooms in Nederland te bewonderen. De voorraad van de kleur blauwsteen is uitlopend. Per omgaande zullen bestellingen van deze kleur worden omgezet naar de nieuwe kleur Basalt Grey. Uiteraard wordt de besteller hiervan door BUVA op de hoogte gebracht.

BUVA denkt graag mee met fabrikanten en dealers die de nieuwe dorpelkleur in hun showrooms willen opnemen. Ook kunnen we verkopers voorzien van kofferbaksamples.

Recente nieuwsberichten

Subsidiekansen voor de BUVA warmtepomp in 2021

12-01-2021

Subsidies voor innovatieve of duurzame producten zijn welkom, maar soms lastig om aan te vragen. BUVA zet de subsidiekansen voor 2021 graag op een rij.

Meer informatie

Innoveren voor de markt: ActiveLock en MultiFin

16-12-2020

BUVA introduceert de ActiveLock. De innovatieve automatische meerpuntssluiting voor de kunststofindustrie. Voor de houtindustrie bracht BUVA eerder dit jaar de MultiFin meerpuntssluiting op de markt.

Meer informatie

Een goede montage van het kozijn is sterk bepalend voor de prestaties in de gevel

11-12-2020

Om de kunststof markt te ondersteunen heeft BUVA de aansluiting van de IsoStone® onderdorpels op het stelkozijn geoptimaliseerd. De kozijnfabrikant heeft nu de mogelijkheid de dichting in de aanslag op het stelkozijn via de neuten door te laten lopen.

Meer informatie