Markt reageert enthousiast op nieuwe kleur onderdorpels

De BUVA IsoStone® onderdorpels voor kunststof kozijnen zijn sinds jaar en dag leverbaar in twee kleuren: zwart en blauwsteen. Omdat de markt steeds vaker vraagt om een dekkende kleur grijs, heeft BUVA gewerkt aan een nieuwe kleur: Basalt Grey.

De nieuwe kleur sluit naadloos aan bij de neuten en optionele aluminium profielen, die beschikbaar zijn voor vrijwel alle denkbare systeemhuizen. “Dit resulteert in een bijzonder fraai en rustig geheel”, geven diverse fabrikanten, dealers en particulieren aan. Wellicht bent u door onze accountmanagers al voorzien van een proefstuk of hebt u de Basalt Grey dorpelmonsters afgelopen januari gezien tijdens een bezoek aan onze stand op de Polyclose vakbeurs in Gent.

De nieuwe kleur Basalt Grey is inmiddels in diverse showrooms in Nederland te bewonderen. De voorraad van de kleur blauwsteen is uitlopend. Per omgaande zullen bestellingen van deze kleur worden omgezet naar de nieuwe kleur Basalt Grey. Uiteraard wordt de besteller hiervan door BUVA op de hoogte gebracht.

BUVA denkt graag mee met fabrikanten en dealers die de nieuwe dorpelkleur in hun showrooms willen opnemen. Ook kunnen we verkopers voorzien van kofferbaksamples.

Recente nieuwsberichten

‘De keuze voor de BUVA Q-Stream evolution was een logische’

02-06-2020

In Brielle wordt de laatste hand gelegd de nieuwbouw van een hoogwaardig, energieneutraal en gasloos wooncomplex met zorgvoorzieningen. Hier is o.a. de Q-Stream evolution toegepast. Kees Pille van Klimaatservice Holland vertelt over zijn keuze.

Meer informatie

Verkoopbalie weer open vanaf 18 mei

13-05-2020

Vanaf 18 mei is de fysieke verkoopbalie bij BUVA weer geopend. Dit betekent, dat het weer mogelijk is om bestellingen af te halen aan de Bremen 5 in Barendrecht.

Meer informatie

Al uw BUVA-sleutels: eenvoudig, snel en efficiënt nabesteld

11-05-2020

Sinds kort kunt u gebruik maken van de BUVA Sleutelbuilder webapplicatie om eenvoudig, snel en op ieder gewenst moment gebroken of zoekgeraakte sleutels na te bestellen.

Meer informatie