BUVA op RTL7

28 oktober jl. waren BUVA en Westerveld & Nederlof te zien in het programma Doe Maar Duurzaam van RTL7. Heeft u dit gemist? Kijk dan hier terug.

Mark vertelt: "Wij geven BUVA een 9 op een schaal van 10! Wij zijn namelijk erg tevreden over het contact en met de medewerkers van BUVA wordt plezierig samengewerkt.

BUVA denkt met ons mee en streeft naar partnership. Ook is het aantal klachten op productniveau minimaal en wordt er altijd gestreeft naar verbetering. Dit is wat wij zoeken in partners."

Recente nieuwsberichten

BUVA sponsort dagje uit voor mensen met beperking

20-02-2019

Op zaterdag 15 juni wordt een Subaru-rit door Zuid-Holland en Noord-Brabant gereden. Deze rit wordt speciaal voor mensen met een verstandelijke en of lichamelijke beperking georganiseerd.

Meer informatie

VKG heeft blik op toekomst gericht

11-02-2019

VKG, de branchevereniging Kunststof Gevelelementen, heeft in 2018 een behoorlijke transitie ondergaan. Sinds mei 2018 staat een nieuw bestuur aan het roer.

Meer informatie

Van Majo kacheltje naar homecare

30-01-2019

Tijdens de hongerwinter in ’44 - ‘45 was het voor vele gezinnen bijna onmogelijk om te blijven voorzien in hun basisbehoeften. Rotterdam was plat gebombardeerd en er waren innovatieve oplossingen nodig om samen de weg omhoog in te slaan.

Meer informatie