BUVA op RTL7

28 oktober jl. waren BUVA en Westerveld & Nederlof te zien in het programma Doe Maar Duurzaam van RTL7. Heeft u dit gemist? Kijk dan hier terug.

Mark vertelt: "Wij geven BUVA een 9 op een schaal van 10! Wij zijn namelijk erg tevreden over het contact en met de medewerkers van BUVA wordt plezierig samengewerkt.

BUVA denkt met ons mee en streeft naar partnership. Ook is het aantal klachten op productniveau minimaal en wordt er altijd gestreeft naar verbetering. Dit is wat wij zoeken in partners."

Recente nieuwsberichten

De juiste (product)kennis op het juiste moment

29-07-2019

In weinig andere branches vertrouwen klanten zo op de adviezen van medewerkers als in die van de ijzerwaren en gereedschappen. Het is daarom van groot belang dat in deze branche deskundigen werken die altijd over de juiste (product)kennis beschikken...

Meer informatie

Bouwvak

25-07-2019

BUVA is van 26 juli 16 uur tot 12 augustus gesloten in verband met de bouwvak.

Meer informatie

BUVA zet een volgende stap met InDoor Service

25-07-2019

In Nederland wordt steeds meer binnenstedelijk gebouwd. Hoge appartementencomplexen schieten als paddenstoelen uit de grond, wat vraagt om specifieke kennis van de aannemer en een gedegen bouwaanpak/-coördinatie. Bepaald geen sinecure, weet Rien Wisse....

Meer informatie