BUVA op RTL7

28 oktober jl. waren BUVA en Westerveld & Nederlof te zien in het programma Doe Maar Duurzaam van RTL7. Heeft u dit gemist? Kijk dan hier terug.

Mark vertelt: "Wij geven BUVA een 9 op een schaal van 10! Wij zijn namelijk erg tevreden over het contact en met de medewerkers van BUVA wordt plezierig samengewerkt.

BUVA denkt met ons mee en streeft naar partnership. Ook is het aantal klachten op productniveau minimaal en wordt er altijd gestreeft naar verbetering. Dit is wat wij zoeken in partners."

Recente nieuwsberichten

Inkoopmedewerker past productinnovaties ook in eigen woning toe

20-11-2018

Kunststof kozijnenspecialist HEPRO ontwikkelt, produceert, levert en monteert al 20 jaar kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien voor particuliere woningbezitters, Verenigingen van Eigenaren en woningbouwverenigingen.

Meer informatie

Een offline toegangscontrolesysteem, met de voordelen van online beheer

12-11-2018

Kerkelijk centrum en welzijnskwartier De Voorhof in Rijnsburg is onlangs grondig gerenoveerd, waarbij niet alleen de plafonds, vloeren, wanden, deuren, toiletgroepen en installaties zijn geüpgraded, maar ook het toegangsbeheersysteem is vernieuwd.

Meer informatie

BUVA Classic: groot succes!

09-11-2018

Voor de BUVA Classic is maar liefst €3.832,10 opgehaald voor Stichting Present Barendrecht. Wij gaan ervan uit dat dit bedrag goed besteed wordt!

Meer informatie