BUVA sponsort dagje uit voor mensen met beperking

Op zaterdag 15 juni wordt een Subaru-rit door Zuid-Holland en Noord-Brabant gereden. Deze rit wordt speciaal voor mensen met een verstandelijke en of lichamelijke beperking georganiseerd. Stichting Present staat voor deze mensen klaar en zorgt samen met Sansan SHOTS dat zij een leuke en spannende dag te beleven.

De rit start en eindigt bij de parkeerplaats Recreatieoord Binnenmaas. 15 vrijwilligers rijden die dag die met hun eigen Subaru en navigator in een konvooi met passagiers via Stiching Present. De deelnemers kunnen die dag genieten van de stoere auto’s die een mooie, avontuurlijk route rijden. Aan het einde van de rit staat de deelnemers en de vrijwilligers een heerlijks picknick te wachten gesponserd en georganiseerd door BUVA.

Wij hopen dat iedereen een super leuke dag heeft, wij hebben er in ieder geval zin in!

Recente nieuwsberichten

VKG heeft blik op toekomst gericht

11-02-2019

VKG, de branchevereniging Kunststof Gevelelementen, heeft in 2018 een behoorlijke transitie ondergaan. Sinds mei 2018 staat een nieuw bestuur aan het roer.

Meer informatie

Van Majo kacheltje naar homecare

30-01-2019

Tijdens de hongerwinter in ’44 - ‘45 was het voor vele gezinnen bijna onmogelijk om te blijven voorzien in hun basisbehoeften. Rotterdam was plat gebombardeerd en er waren innovatieve oplossingen nodig om samen de weg omhoog in te slaan.

Meer informatie

Inkoopmedewerker past productinnovaties ook in eigen woning toe

20-11-2018

Kunststof kozijnenspecialist HEPRO ontwikkelt, produceert, levert en monteert al 20 jaar kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien voor particuliere woningbezitters, Verenigingen van Eigenaren en woningbouwverenigingen.

Meer informatie