BUVA sponsort dagje uit voor mensen met beperking

Op zaterdag 15 juni wordt een Subaru-rit door Zuid-Holland en Noord-Brabant gereden. Deze rit wordt speciaal voor mensen met een verstandelijke en of lichamelijke beperking georganiseerd. Stichting Present staat voor deze mensen klaar en zorgt samen met Sansan SHOTS dat zij een leuke en spannende dag te beleven.

De rit start en eindigt bij de parkeerplaats Recreatieoord Binnenmaas. 15 vrijwilligers rijden die dag die met hun eigen Subaru en navigator in een konvooi met passagiers via Stiching Present. De deelnemers kunnen die dag genieten van de stoere auto’s die een mooie, avontuurlijk route rijden. Aan het einde van de rit staat de deelnemers en de vrijwilligers een heerlijks picknick te wachten gesponserd en georganiseerd door BUVA.

Wij hopen dat iedereen een super leuke dag heeft, wij hebben er in ieder geval zin in!

Recente nieuwsberichten

100% focus op duurzaamheid

22-05-2019

Sinds 1907 vervaardigt Lambert Kozijnen houten kozijnen, ramen en deuren voor bungalows, woningen en utiliteitsgebouwen. Met de meest moderne computergestuurde machines of ambachtelijk met de hand, maar altijd duurzaam en milieubewust.

Meer informatie

Niet onbesuisd van het gas los, maar verstandig investeren in een duurzame toekomst

14-05-2019

Heel Nederland moet van het gas af, maar wel met een plan. Dat is de filosofie van Integraal Energie Adviseur Lars Boelen. “De klus die we voor ons hebben om Nederland voor 2030 van het aardgas af te krijgen, is enorm maar goed te doen”, meent hij.

Meer informatie

Een vergemakkelijking voor de timmerindustrie

29-04-2019

Bij de productie van houten kozijnen maken timmerfabrieken veelal eerst een U-vorm met een bovenkant en twee zijkanten, die middels een trolleysysteem door de spuiterij worden geleid. Pas daarna wordt de onderdorpel gemonteerd.

Meer informatie