Rien Wisse presenteert op [BB] 2018

Vandaag is [Bouwgroothandel Bijeen] 2018 waar handelaren in bouwmaterialen, hout en ijzerwaren/gereedschappen elkaar en hun leveranciers ontmoeten: hét netwerkcongres voor de bouwgroothandel en -industrie.

[Bouwgroothandel Bijeen] is voor het vijfde jaar hét evenement waar bouwgroothandelaren en hun leveranciers elkaar treffen. Het congres is een initiatief van MIXpro, in samenwerking met Koninklijke Hibin, Vertaz en VVNH.

Centraal thema van [BB] 2018 is TRANSITIE. Tom van 't Hek leidt u door een unieke collage van bedrijven die een transitie doormaakten of een transitie in beweging kunnen zetten.

Rien Wisse, algemeen directeur bij BUVA, is gevraagd om als trendsetter een presentatie te geven hoe wij van groothandel zijn doorontwikkeld tot fabrikant. Als grote partner in de bouw ontzorgt BUVA de bouwketen op veel verschillende manieren.

BOUWGROOTHANDEL WORDT FABRIKANT
BUVA, Rien Wisse

BUVA startte als leverancier met expertise in hang- en sluitwerk. De laatste jaren verbreedde het bedrijf zijn scope, denkt het in concepten en dook het bijvoorbeeld in ventilatie en verwarming. Daarmee ontwikkelde BUVA zich van groothandel tot fabrikant.

Wilt u meer weten over deze transitie? Neem dan contact op met een van onze medewerkers en breng een bezoek aan ons bedrijf.

Recente nieuwsberichten

100% focus op duurzaamheid

22-05-2019

Sinds 1907 vervaardigt Lambert Kozijnen houten kozijnen, ramen en deuren voor bungalows, woningen en utiliteitsgebouwen. Met de meest moderne computergestuurde machines of ambachtelijk met de hand, maar altijd duurzaam en milieubewust.

Meer informatie

Niet onbesuisd van het gas los, maar verstandig investeren in een duurzame toekomst

14-05-2019

Heel Nederland moet van het gas af, maar wel met een plan. Dat is de filosofie van Integraal Energie Adviseur Lars Boelen. “De klus die we voor ons hebben om Nederland voor 2030 van het aardgas af te krijgen, is enorm maar goed te doen”, meent hij.

Meer informatie

Een vergemakkelijking voor de timmerindustrie

29-04-2019

Bij de productie van houten kozijnen maken timmerfabrieken veelal eerst een U-vorm met een bovenkant en twee zijkanten, die middels een trolleysysteem door de spuiterij worden geleid. Pas daarna wordt de onderdorpel gemonteerd.

Meer informatie