Rien Wisse presenteert op [BB] 2018

Vandaag is [Bouwgroothandel Bijeen] 2018 waar handelaren in bouwmaterialen, hout en ijzerwaren/gereedschappen elkaar en hun leveranciers ontmoeten: hét netwerkcongres voor de bouwgroothandel en -industrie.

[Bouwgroothandel Bijeen] is voor het vijfde jaar hét evenement waar bouwgroothandelaren en hun leveranciers elkaar treffen. Het congres is een initiatief van MIXpro, in samenwerking met Koninklijke Hibin, Vertaz en VVNH.

Centraal thema van [BB] 2018 is TRANSITIE. Tom van 't Hek leidt u door een unieke collage van bedrijven die een transitie doormaakten of een transitie in beweging kunnen zetten.

Rien Wisse, algemeen directeur bij BUVA, is gevraagd om als trendsetter een presentatie te geven hoe wij van groothandel zijn doorontwikkeld tot fabrikant. Als grote partner in de bouw ontzorgt BUVA de bouwketen op veel verschillende manieren.

BOUWGROOTHANDEL WORDT FABRIKANT
BUVA, Rien Wisse

BUVA startte als leverancier met expertise in hang- en sluitwerk. De laatste jaren verbreedde het bedrijf zijn scope, denkt het in concepten en dook het bijvoorbeeld in ventilatie en verwarming. Daarmee ontwikkelde BUVA zich van groothandel tot fabrikant.

Wilt u meer weten over deze transitie? Neem dan contact op met een van onze medewerkers en breng een bezoek aan ons bedrijf.

Recente nieuwsberichten

BUVA sponsort dagje uit voor mensen met beperking

20-02-2019

Op zaterdag 15 juni wordt een Subaru-rit door Zuid-Holland en Noord-Brabant gereden. Deze rit wordt speciaal voor mensen met een verstandelijke en of lichamelijke beperking georganiseerd.

Meer informatie

VKG heeft blik op toekomst gericht

11-02-2019

VKG, de branchevereniging Kunststof Gevelelementen, heeft in 2018 een behoorlijke transitie ondergaan. Sinds mei 2018 staat een nieuw bestuur aan het roer.

Meer informatie

Van Majo kacheltje naar homecare

30-01-2019

Tijdens de hongerwinter in ’44 - ‘45 was het voor vele gezinnen bijna onmogelijk om te blijven voorzien in hun basisbehoeften. Rotterdam was plat gebombardeerd en er waren innovatieve oplossingen nodig om samen de weg omhoog in te slaan.

Meer informatie