Rien Wisse presenteert op [BB] 2018

Vandaag is [Bouwgroothandel Bijeen] 2018 waar handelaren in bouwmaterialen, hout en ijzerwaren/gereedschappen elkaar en hun leveranciers ontmoeten: hét netwerkcongres voor de bouwgroothandel en -industrie.

[Bouwgroothandel Bijeen] is voor het vijfde jaar hét evenement waar bouwgroothandelaren en hun leveranciers elkaar treffen. Het congres is een initiatief van MIXpro, in samenwerking met Koninklijke Hibin, Vertaz en VVNH.

Centraal thema van [BB] 2018 is TRANSITIE. Tom van 't Hek leidt u door een unieke collage van bedrijven die een transitie doormaakten of een transitie in beweging kunnen zetten.

Rien Wisse, algemeen directeur bij BUVA, is gevraagd om als trendsetter een presentatie te geven hoe wij van groothandel zijn doorontwikkeld tot fabrikant. Als grote partner in de bouw ontzorgt BUVA de bouwketen op veel verschillende manieren.

BOUWGROOTHANDEL WORDT FABRIKANT
BUVA, Rien Wisse

BUVA startte als leverancier met expertise in hang- en sluitwerk. De laatste jaren verbreedde het bedrijf zijn scope, denkt het in concepten en dook het bijvoorbeeld in ventilatie en verwarming. Daarmee ontwikkelde BUVA zich van groothandel tot fabrikant.

Wilt u meer weten over deze transitie? Neem dan contact op met een van onze medewerkers en breng een bezoek aan ons bedrijf.

Recente nieuwsberichten

Inkoopmedewerker past productinnovaties ook in eigen woning toe

20-11-2018

Kunststof kozijnenspecialist HEPRO ontwikkelt, produceert, levert en monteert al 20 jaar kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien voor particuliere woningbezitters, Verenigingen van Eigenaren en woningbouwverenigingen.

Meer informatie

Een offline toegangscontrolesysteem, met de voordelen van online beheer

12-11-2018

Kerkelijk centrum en welzijnskwartier De Voorhof in Rijnsburg is onlangs grondig gerenoveerd, waarbij niet alleen de plafonds, vloeren, wanden, deuren, toiletgroepen en installaties zijn geüpgraded, maar ook het toegangsbeheersysteem is vernieuwd.

Meer informatie

BUVA Classic: groot succes!

09-11-2018

Voor de BUVA Classic is maar liefst €3.832,10 opgehaald voor Stichting Present Barendrecht. Wij gaan ervan uit dat dit bedrag goed besteed wordt!

Meer informatie