Veel belangstelling voor nieuwe frezing BUVA IsoStone® onderdorpels

Dankzij een nieuwe frezing in de BUVA IsoStone® onderdorpel kunnen de sluitplaten van diverse leveranciers voortaan gelijk worden gebracht met de dam. Dit levert niet alleen esthetische voordelen op, maar voorkomt ook beschadigingen. Immers is aanstoten van de sluitplaat niet langer aan de orde….

De frezing is ontwikkeld na vragen uit de markt en wordt de komende weken verder uitgewerkt, in samenwerking met diverse slotenfabrikanten. Tijdens Polyclose werd alvast een prototype van de ontwikkeling getoond. Zowel Nederlandse, Belgische als Duitse vertegenwoordigers en kunststof kozijnenfabrikanten waren zeer te spreken over de uitstraling én nieuwe verkoopmogelijkheden van de frezing.

Benieuwd naar de nieuwe BUVA ontwikkeling? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief. Wij houden je graag op de hoogte!

Recente nieuwsberichten

Eeuwige strijd of twee prima oplossingen?

01-04-2020

Een eeuwig voortdurende strijd of hebben beide systemen hun voor- en nadelen. De meningsverschillen over een WTW-oplossing en een MV-oplossing houden de gemoederen bezig. Welk systeem is nu eigenlijk het best?

Meer informatie

BUVA hardglas ramen: nu verkrijgbaar met een U-waarde van 0,8 W/(m2.K)

31-03-2020

Een slanke en strakke vormgeving, een maximale daglichttoetreding en scharnieren die rechtstreeks op het thermisch geharde glas worden aangebracht: dát zijn de sterke visuele kenmerken van de BUVA hardglas draai-, uitzet- en valramen.

Meer informatie

BUVA MultiFin meerpuntssluiting gooit zeer hoge ogen in de timmerindustrie

30-03-2020

“Op het vlak van hang- en sluitwerk was BUVA de eerste met een meerpuntssluiting voor deuren en anno 2020 lopen we nog altijd voorop”, vertelt Neander Laros, accountmanager industrie regio Noord-Nederland bij BUVA.

Meer informatie