Vouwkrat als aanvulling op BUVA’s LogiTime concept

BUVA zet hoog in op circulaire verpakkingsmaterialen, een efficiënt en schadevrij transport én een optimale, eenvoudige productverwerking. Vanaf 13 juli krijgen BUVA LogiTime-klanten daarom minder BUVA dozen op de kar. Voor kleinere artikelen stapt BUVA over op speciale kunststof vouwkratten, die eenvoudig retour genomen en gerecycled kunnen worden. Voor de vouwkratten hanteert BUVA dezelfde statiegeldregeling als u gewend bent voor de Winkhaus kratten en BUVA rolkarren.

Groot voordeel van de BUVA vouwkratten is dat de zijkant eenvoudig ingeklapt kan worden, waardoor de inhoud optimaal zichtbaar én grijpbaar wordt voor monteurs. Ook vanaf de hogere planken. Een inschuifkaartje met artikelnummer en -omschrijving voorkomt kostbare product-uitzoektijd. Bovendien worden dankzij de kunststof kratten afvalstromen tot een minimum beperkt. Ingeklapt nemen de vouwkratten zeer weinig ruimte in beslag. Op de plek van één rolkar passen maar liefst 20 ingeklapte kratten. Hierdoor kunnen zij niet alleen eenvoudiger worden opgeslagen, maar ook efficiënter retour worden genomen.

Recente nieuwsberichten

Bouwvak

20-07-2020

BUVA is van 24 juli 16 uur tot 10 augustus gesloten in verband met de bouwvak.

Meer informatie

BUVA introduceert drie nieuwe deurscharnieren voor de kunststofmarkt

17-07-2020

BUVA staat al jaren bekend als dé producent en leverancier voor de timmerindustrie, met een compleet assortiment hang- en sluitwerk voor houten ramen, deuren en kozijnen. De laatste tijd is echter ook hard gewerkt aan het assortiment hang- en sluitwerk.

Meer informatie

NOORDERHAVEN - VELD 11 en 12; indrukwekkend, toegankelijk én veilig

09-07-2020

Geflankeerd door indrukwekkende monumenten zoals het Koelhuis, het Pakhuis en de Broodfabriek, maakt Zutphen met stoere nieuwbouw de sprong over het spoor, richting het water. Alle historische panden krijgen een nieuwe bestemming.

Meer informatie