Vouwkrat als aanvulling op BUVA’s LogiTime concept

BUVA zet hoog in op circulaire verpakkingsmaterialen, een efficiënt en schadevrij transport én een optimale, eenvoudige productverwerking. Vanaf 13 juli krijgen BUVA LogiTime-klanten daarom minder BUVA dozen op de kar. Voor kleinere artikelen stapt BUVA over op speciale kunststof vouwkratten, die eenvoudig retour genomen en gerecycled kunnen worden. Voor de vouwkratten hanteert BUVA dezelfde statiegeldregeling als u gewend bent voor de Winkhaus kratten en BUVA rolkarren.

Groot voordeel van de BUVA vouwkratten is dat de zijkant eenvoudig ingeklapt kan worden, waardoor de inhoud optimaal zichtbaar én grijpbaar wordt voor monteurs. Ook vanaf de hogere planken. Een inschuifkaartje met artikelnummer en -omschrijving voorkomt kostbare product-uitzoektijd. Bovendien worden dankzij de kunststof kratten afvalstromen tot een minimum beperkt. Ingeklapt nemen de vouwkratten zeer weinig ruimte in beslag. Op de plek van één rolkar passen maar liefst 20 ingeklapte kratten. Hierdoor kunnen zij niet alleen eenvoudiger worden opgeslagen, maar ook efficiënter retour worden genomen.

Recente nieuwsberichten

Subsidiekansen voor de BUVA warmtepomp in 2021

12-01-2021

Subsidies voor innovatieve of duurzame producten zijn welkom, maar soms lastig om aan te vragen. BUVA zet de subsidiekansen voor 2021 graag op een rij.

Meer informatie

Innoveren voor de markt: ActiveLock en MultiFin

16-12-2020

BUVA introduceert de ActiveLock. De innovatieve automatische meerpuntssluiting voor de kunststofindustrie. Voor de houtindustrie bracht BUVA eerder dit jaar de MultiFin meerpuntssluiting op de markt.

Meer informatie

Een goede montage van het kozijn is sterk bepalend voor de prestaties in de gevel

11-12-2020

Om de kunststof markt te ondersteunen heeft BUVA de aansluiting van de IsoStone® onderdorpels op het stelkozijn geoptimaliseerd. De kozijnfabrikant heeft nu de mogelijkheid de dichting in de aanslag op het stelkozijn via de neuten door te laten lopen.

Meer informatie