Zwart hang- en sluitwerk geeft uw woningen een unieke finishing touch

Waar tot enkele jaren geleden met name afgerond  hang- en sluitwerk werden toegepast in woningen, kantoorgebouwen en horecazaken, zijn anno 2019 vooral slanke en minimalistisch vormgegeven producten populair. Liefst in de kleur zwart, waarmee een luxe, moderne en industriële uitstraling wordt bereikt. In het interieur, maar vanaf april ook buiten. Dan introduceert BUVA namelijk een nieuwe lijn zwart veiligheidsbeslag voor buitendeuren. Het veiligheidsbeslag voldoet aan de SKG*** normering en is voorzien van kerntrekbeveiliging, waardoor uitboren of uittrekken van de cilinder niet mogelijk is.

In onze interieurs wordt steeds vaker gekozen voor ultraslanke deuren die de look-and-feel van staal imiteren. Hierbij past een rank en slank, liefst zwart beslag, waarin BUVA met de deurkrukken en rozetten al geruime tijd succesvol voorziet. In april wordt deze lijn uitgebreid met zwart veiligheidsbeslag voor buitendeuren, dat aan de hoogste veiligheidsnormen en -eisen voldoet. De nieuwe beslaglijn kenmerkt zich niet alleen door een minimalistische vormgeving met gladde oppervlakken en een evenwichtig lijnenspel, maar ook door een krachtige en prettige greep. In combinatie met de binnenlijn wordt een esthetisch geheel in uw gebouwen bereikt.

De nieuwe, zwarte beslaglijn betreft een uitbreiding op de BUVA 3400-serie in blank geanodiseerd aluminium (F1), die al enkele jaren hoge ogen gooit in de markt. Voor de buitenzijde van de voor- en achterdeur is de bestverkochte knop uit de 3400-serie in zwart uitgevoerd. Voor de binnenzijde van de voordeur levert BUVA een halfkruk en voor de achterdeur is een doorgaande kruk aan de productlijn toegevoegd. Daarnaast zijn verschillende rozetten in het assortiment opgenomen, waaronder blinde rozetten, sleutelrozetten, cilinderrozetten en V&B rozetten.

De complete lijn is zwart verzinkt. Een speciale dompelbehandeling biedt een optimale bescherming tegen weersinvloeden en atmosferische corrosie, waarmee een optimale esthetiek, slijt- en stootvastheid en lange levensduur worden geborgd. Het veiligheidsbeslag is leverbaar in twee deurdiktes, van 40 en 55 mm. Aan het buitenbeslag bevinden zich aangegoten nokken (3 stuks) die middels een M6-bout eenvoudig vanaf de binnenzijde kunnen worden vastgezet. De bouten zijn tevens uitgevoerd in zwart. Later in 2019 volgen bovendien zwarte scharnieren, waarmee de complete buitendeur in zwart kan worden uitgevoerd.

Bekijk hier de producten in onze webshop.

Recente nieuwsberichten

Subsidiekansen voor de BUVA warmtepomp in 2021

12-01-2021

Subsidies voor innovatieve of duurzame producten zijn welkom, maar soms lastig om aan te vragen. BUVA zet de subsidiekansen voor 2021 graag op een rij.

Meer informatie

Innoveren voor de markt: ActiveLock en MultiFin

16-12-2020

BUVA introduceert de ActiveLock. De innovatieve automatische meerpuntssluiting voor de kunststofindustrie. Voor de houtindustrie bracht BUVA eerder dit jaar de MultiFin meerpuntssluiting op de markt.

Meer informatie

Een goede montage van het kozijn is sterk bepalend voor de prestaties in de gevel

11-12-2020

Om de kunststof markt te ondersteunen heeft BUVA de aansluiting van de IsoStone® onderdorpels op het stelkozijn geoptimaliseerd. De kozijnfabrikant heeft nu de mogelijkheid de dichting in de aanslag op het stelkozijn via de neuten door te laten lopen.

Meer informatie