Zwart hang- en sluitwerk geeft uw woningen een unieke finishing touch

Waar tot enkele jaren geleden met name afgerond  hang- en sluitwerk werden toegepast in woningen, kantoorgebouwen en horecazaken, zijn anno 2019 vooral slanke en minimalistisch vormgegeven producten populair. Liefst in de kleur zwart, waarmee een luxe, moderne en industriële uitstraling wordt bereikt. In het interieur, maar vanaf april ook buiten. Dan introduceert BUVA namelijk een nieuwe lijn zwart veiligheidsbeslag voor buitendeuren. Het veiligheidsbeslag voldoet aan de SKG*** normering en is voorzien van kerntrekbeveiliging, waardoor uitboren of uittrekken van de cilinder niet mogelijk is.

In onze interieurs wordt steeds vaker gekozen voor ultraslanke deuren die de look-and-feel van staal imiteren. Hierbij past een rank en slank, liefst zwart beslag, waarin BUVA met de deurkrukken en rozetten al geruime tijd succesvol voorziet. In april wordt deze lijn uitgebreid met zwart veiligheidsbeslag voor buitendeuren, dat aan de hoogste veiligheidsnormen en -eisen voldoet. De nieuwe beslaglijn kenmerkt zich niet alleen door een minimalistische vormgeving met gladde oppervlakken en een evenwichtig lijnenspel, maar ook door een krachtige en prettige greep. In combinatie met de binnenlijn wordt een esthetisch geheel in uw gebouwen bereikt.

De nieuwe, zwarte beslaglijn betreft een uitbreiding op de BUVA 3400-serie in blank geanodiseerd aluminium (F1), die al enkele jaren hoge ogen gooit in de markt. Voor de buitenzijde van de voor- en achterdeur is de bestverkochte knop uit de 3400-serie in zwart uitgevoerd. Voor de binnenzijde van de voordeur levert BUVA een halfkruk en voor de achterdeur is een doorgaande kruk aan de productlijn toegevoegd. Daarnaast zijn verschillende rozetten in het assortiment opgenomen, waaronder blinde rozetten, sleutelrozetten, cilinderrozetten en V&B rozetten.

De complete lijn is zwart verzinkt. Een speciale dompelbehandeling biedt een optimale bescherming tegen weersinvloeden en atmosferische corrosie, waarmee een optimale esthetiek, slijt- en stootvastheid en lange levensduur worden geborgd. Het veiligheidsbeslag is leverbaar in twee deurdiktes, van 40 en 55 mm. Aan het buitenbeslag bevinden zich aangegoten nokken (3 stuks) die middels een M6-bout eenvoudig vanaf de binnenzijde kunnen worden vastgezet. De bouten zijn tevens uitgevoerd in zwart. Later in 2019 volgen bovendien zwarte scharnieren, waarmee de complete buitendeur in zwart kan worden uitgevoerd.

Bekijk hier de producten in onze webshop.

Recente nieuwsberichten

‘De keuze voor de BUVA Q-Stream evolution was een logische’

02-06-2020

In Brielle wordt de laatste hand gelegd de nieuwbouw van een hoogwaardig, energieneutraal en gasloos wooncomplex met zorgvoorzieningen. Hier is o.a. de Q-Stream evolution toegepast. Kees Pille van Klimaatservice Holland vertelt over zijn keuze.

Meer informatie

Verkoopbalie weer open vanaf 18 mei

13-05-2020

Vanaf 18 mei is de fysieke verkoopbalie bij BUVA weer geopend. Dit betekent, dat het weer mogelijk is om bestellingen af te halen aan de Bremen 5 in Barendrecht.

Meer informatie

Al uw BUVA-sleutels: eenvoudig, snel en efficiënt nabesteld

11-05-2020

Sinds kort kunt u gebruik maken van de BUVA Sleutelbuilder webapplicatie om eenvoudig, snel en op ieder gewenst moment gebroken of zoekgeraakte sleutels na te bestellen.

Meer informatie