Zwart hang- en sluitwerk geeft uw woningen een unieke finishing touch

Waar tot enkele jaren geleden met name afgerond  hang- en sluitwerk werden toegepast in woningen, kantoorgebouwen en horecazaken, zijn anno 2019 vooral slanke en minimalistisch vormgegeven producten populair. Liefst in de kleur zwart, waarmee een luxe, moderne en industriële uitstraling wordt bereikt. In het interieur, maar vanaf april ook buiten. Dan introduceert BUVA namelijk een nieuwe lijn zwart veiligheidsbeslag voor buitendeuren. Het veiligheidsbeslag voldoet aan de SKG*** normering en is voorzien van kerntrekbeveiliging, waardoor uitboren of uittrekken van de cilinder niet mogelijk is.

In onze interieurs wordt steeds vaker gekozen voor ultraslanke deuren die de look-and-feel van staal imiteren. Hierbij past een rank en slank, liefst zwart beslag, waarin BUVA met de deurkrukken en rozetten al geruime tijd succesvol voorziet. In april wordt deze lijn uitgebreid met zwart veiligheidsbeslag voor buitendeuren, dat aan de hoogste veiligheidsnormen en -eisen voldoet. De nieuwe beslaglijn kenmerkt zich niet alleen door een minimalistische vormgeving met gladde oppervlakken en een evenwichtig lijnenspel, maar ook door een krachtige en prettige greep. In combinatie met de binnenlijn wordt een esthetisch geheel in uw gebouwen bereikt.

De nieuwe, zwarte beslaglijn betreft een uitbreiding op de BUVA 3400-serie in blank geanodiseerd aluminium (F1), die al enkele jaren hoge ogen gooit in de markt. Voor de buitenzijde van de voor- en achterdeur is de bestverkochte knop uit de 3400-serie in zwart uitgevoerd. Voor de binnenzijde van de voordeur levert BUVA een halfkruk en voor de achterdeur is een doorgaande kruk aan de productlijn toegevoegd. Daarnaast zijn verschillende rozetten in het assortiment opgenomen, waaronder blinde rozetten, sleutelrozetten, cilinderrozetten en V&B rozetten.

De complete lijn is zwart verzinkt. Een speciale dompelbehandeling biedt een optimale bescherming tegen weersinvloeden en atmosferische corrosie, waarmee een optimale esthetiek, slijt- en stootvastheid en lange levensduur worden geborgd. Het veiligheidsbeslag is leverbaar in twee deurdiktes, van 40 en 55 mm. Aan het buitenbeslag bevinden zich aangegoten nokken (3 stuks) die middels een M6-bout eenvoudig vanaf de binnenzijde kunnen worden vastgezet. De bouten zijn tevens uitgevoerd in zwart. Later in 2019 volgen bovendien zwarte scharnieren, waarmee de complete buitendeur in zwart kan worden uitgevoerd.

Bekijk hier de producten in onze webshop.

Recente nieuwsberichten

BUVA zet succesvolle stappen op de exportmarkt

17-07-2019

De exportmarkt wordt steeds belangrijker voor BUVA. “Als organisatie zijn we sinds 1946 actief op de Nederlandse markt. Enkele jaren geleden is hier de Europese markt aan toegevoegd”, vertelt exportmanager Stephan Laan.

Meer informatie

Wat is BENG?

10-07-2019

Woningen en utiliteitsgebouwen die na 2020 worden opgeleverd, moeten bijna energieneutraal zijn. Wie niet aan deze eis voldoet, mag zijn projecten straks niet meer realiseren. Alle partijen in de bouwketen moeten daarom op een andere manier gaan...

Meer informatie

BUVA: een gezonde organisatie met vitale medewerkers

05-07-2019

Beweging en ontspanning zijn noodzakelijk voor een goede fysieke én mentale gezondheid. Ze zijn cruciaal voor betere prestaties, een duurzame inzetbaarheid en een minimaal (ziekte)verzuim. Maar ook voor meer energie, veerkracht en ‘flow’ op de werkvloer...

Meer informatie