Menu
Bouwbedrijven & installateurs
bouwbedrijven

Bouwbedrijven & installateurs

De bouwwereld staat van verschillende kanten onder druk. Woningnood, hogere bouwkosten, tekorten van bouwmaterialen en verduurzaming zijn fundamentele marktontwikkelingen waar marktspelers mee te maken hebben.

Een solide partner voor bouwbedrijven en installateurs

De bouwwereld staat van verschillende kanten onder druk. Woningnood, hogere bouwkosten, tekorten van bouwmaterialen en verduurzaming zijn fundamentele marktontwikkelingen waar bouwbedrijven en installateurs mee te maken hebben. Om in te spelen op deze markttrends wordt er in de bouwsector flink geïnvesteerd in innovatie.

Naast de snel veranderende werkelijkheid leeft bij elk bouwbedrijf nog steeds het spookbeeld van vertragingen in hun bouwprojecten en het niet halen van de afgesproken levertijden. Dit resulteert namelijk in hoge boetes en, met klagende bewoners, uiteindelijk slecht naamsbekendheid voor het bouwbedrijf.

Ook bouwgerelateerde installatiebedrijven hebben te maken met deze werkelijkheid. Daarnaast hebben zij te kampen met grote personeelstekorten. Door de grote bouwambities is de vraag naar personeel toegenomen maar ook de techniek van de installatieproducten is drastisch veranderd. Dit vraagt om een ander type mensen met andere kennis, kunde en vaardigheden.

Binnen bouwend Nederland staat BUVA bekend om haar complete producten– en dienstenprogramma, haar innovatief vermogen en haar deskundigheid omtrent alle nieuwe wet- en regelgeving. Met alle veranderingen die op bouwbedrijven en bouwgerelateerde installatiebedrijven afkomen is een solide partner een absolute vereiste om te succesvol te kunnen zijn.

innovatie collega

Ons bouw & installatie team

Ramon Huyzen
Accountmanager Glas en Schildersbedrijven
Victor van Genderen
Accountmanager installateurs

CONTACT ONS

BUVA

Tel: 0180 697 500
Bremen 5
2993 LJ Barendrecht

BUVA Composites

Tel: 0118 674 754
Grenadierweg 31
4338 PG Middelburg

Holonite

Tel: 0166 601 300
Ambachtsweg 9
4691 SB Tholen