Menu

Holonite

De woningbouw wordt gekenmerkt door een aantal sociale ontwikkelingen en marktontwikkelingen. Met sociale ontwikkelingen kan er gedacht worden aan een verandering van de samenstelling van de Nederlandse bevolking, zoals individualisering en vergrijzing. Bij marktontwikkelingen kan men denken aan verduurzaming, circulariteit, digitalisering en industrialisering.

In deze dynamische bouwwereld heeft Holonite haar plek veroverd. Sinds haar oprichting in 1969 staat zij voor innovatieve en duurzame gevel- en afbouwoplossingen waarbij maatwerk de standaard is. Onze composietsteen kent bijna onbeperkte toepassingsmogelijkheden met maximale ontwerpvrijheid binnen handbereik.

Dit doen zij door het leveren van gevel- en afbouwelementen, zowel als standaard als maatwerkoplossingen, aan de nieuwbouw en renovatiemarkt. De klanten die zij bedient zijn voorschrijvende partijen zoals architecten en woningcorporaties maar ook houtenkozijnenfabrieken, bouwmaterialenhandel en de aannemerij. Daarnaast is het bedrijf uit Tholen internationaal actief.

Holonite opereert op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier. De producten van composietsteen zijn cradle-to-cradle gecertificeerd. Dit betekent dat Holonite zich volledig richt op het hergebruik van haar materialen. Daarnaast heeft zij duurzaamheidsdoelstellingen geformuleerd in een energiebesparingsplan. In 2021 werd Holonite overgenomen door BUVA.

CONTACT ONS

BUVA homecare systemen

Tel: 0180 697 500
Bremen 5
2993 LJ Barendrecht

BUVA Composites

Tel: 0118 674 754
Grenadierweg 31
4338 PG Middelburg

Holonite

Tel: 0166 601 300
Ambachtsweg 9
4691 SB Tholen