Menu

Homecare systemen

Sinds 1946 is BUVA onmisbaar in het dagelijks leven van bewoners op het gebied van een gezond binnenklimaat en veilig afgesloten ramen en deuren.

Wooncomfort voor de hele bouwkolom: van de bewoner tot aan de opdrachtgever

BUVA homecare systemen zijn een verzameling BUVA producten en diensten die zodanig op elkaar zijn afgestemd dat een optimale samenwerking ontstaat. Dit leidt tot een duurzame, gezonde en veilige woonomgeving.

Homecare systemen
homecare veilig

Veilig afgesloten ramen en deuren

De basis van elk homecare systeem is het BUVA PreSet hang- en sluitwerk voor ramen en deuren. De PreSet omvat een selecte groep producten die volledig zijn getest op functionaliteit, veiligheid en wind- en waterdichtheid. De PreSet voldoet aan alle gestelde eisen vanuit het Bouwbesluit.

BUVA PreSet hang- en sluitwerk
homecare

Gezonde binnenlucht

Ventilatiesystemen van BUVA functioneren volledig automatisch, dankzij ingebouwde sensoren. De kwaliteit van de binnenlucht wordt continu gemeten en het ventilatiesysteem past zich automatisch aan. Een optimale luchtkwaliteit tegen een minimaal energieverbruik is het resultaat. BUVA biedt mechanische ventilatie door middel van de Q-Stream ventilatiebox voor laagbouw en de SmartValve ventilatieklep voor hoogbouw. Deze twee oplossingen zijn gecombineerd met Stream roosters. Daarnaast biedt BUVA balansventilatie in de vorm van de EcoStream WTW-unit. De systemen kunnen tevens gezoneerd worden geleverd.

BUVA EcoStream WTW-unit
BUVA Q-Stream ventilatiebox
BUVA SmartValve ventilatieklep
BUVA Stream ventilatieroosters
Homecare systemen
homecare online

Autonoom en online

BUVA homecare systemen functioneren volledig autonoom. Bewoners hebben nergens meer omkijken naar. Via de homecare systemen app worden onder andere de luchtkwaliteit en temperatuur eenvoudig inzichtelijk gemaakt. De app is tevens voorzien van een installatiemodus. Hier kan het BUVA homecare systeem ingesteld, ingeregeld én onderhouden worden.