BUVA ventilatie en hang- en sluitwerk in Hoef en Haag

BUVA ventilatie en hang- en sluitwerk in Hoef en Haag

In opdracht van Hoef en Haag CV, een samenwerkingsverband tussen de gebiedsontwikkelaars AM en BPD is BAM Wonen begonnen met de bouw van 91 koopwoningen in de vierde fase van Het Dorpshart van Hoef en Haag. Naast de bouw van de koopwoningen worden in opdracht van LEKSTEDEWonen 39 huurwoningen gebouwd. De verwachting is dat de woningen vanaf het tweede kwartaal in 2022 worden opgeleverd. Alle woningen voldoen aan de laatste duurzaamheidseisen en zijn energieneutraal woningen. Ook het hout wat gebruikt is in de woningen is FSC-gecertificeerd. De kozijnen voor de woningen zijn geleverd door Houtindustrie Stam en Landman uit Heerhugowaard en de ventilatieproducten door Bemar uit Ittervoort. BUVA heeft respectievelijk het hang- en sluitwerk geleverd aan Stam en Landman en 91 EcoStream WTW units en 39 Q-Stream ventilatoren aan Bemar.

Recente projecten

DE WERF - OPTIMALE TOEGANKELIJKHEID

07-07-2020 - Woningbouw

Op de Stadswerven in Dordrecht, op een schitterende locatie aan de Beneden Merwede is in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) een nieuw, kleinschalig appartementencomplex gerealiseerd met 11 appartementen en gemeenschappelijke voorzieningen.

Meer informatie

NOORDERHAVEN - VELD 11 en 12

10-06-2020 - Woningbouw

Geflankeerd door indrukwekkende monumenten zoals het Koelhuis, het Pakhuis en de Broodfabriek, maakt Zutphen met stoere nieuwbouw de sprong over het spoor, richting het water. Alle historische panden krijgen een nieuwe bestemming.

Meer informatie

GROENHOEK DRIEBERGEN

12-02-2020 - Woningbouw

Aan de Groenhoek in Driebergen zijn recent 234 woningen van woningcorporatie Heuvelrug Wonen ingrijpend gerenoveerd. Daarbij zijn niet alleen alle beglazingen en houten klepramen vervangen, maar ook nieuwe deuren geplaatst...

Meer informatie