NOORDERHAVEN - VELD 11 en 12
NOORDERHAVEN - VELD 11 en 12
NOORDERHAVEN - VELD 11 en 12
NOORDERHAVEN - VELD 11 en 12
NOORDERHAVEN - VELD 11 en 12

NOORDERHAVEN - VELD 11 en 12

Geflankeerd door indrukwekkende monumenten zoals het Koelhuis, het Pakhuis en de Broodfabriek, maakt Zutphen met stoere nieuwbouw de sprong over het spoor, richting het water. Alle historische panden krijgen een nieuwe bestemming. Bovendien worden in de nieuwe stadswijk Noorderhaven gefaseerd 1.100 woningen gebouwd. Op veld 11 en 12 van deze wijk heeft Heijmans Woningbouw, vestiging Amersfoort begin april een carré van 126 vrije sector huurwoningen opgeleverd. De woningen zijn ontwikkeld door Heijmans Vastgoed en vastgoedbelegger Vesteda. Architectenbureau Negen graden maakte het ontwerp voor het bouwdeel, dat naast commerciële functies op straatniveau 119 appartementen en 7 grondgebonden eengezinswoningen bevat. Alle woningen voldoen aan de BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouwen) norm en beschikken over een A+++ energielabel. Op het dak zijn zonnepanelen geïnstalleerd. Lees hier verder: https://www.buva.nl/nieuws/noorderhaven.

Recente projecten

DE WERF - OPTIMALE TOEGANKELIJKHEID

07-07-2020 - Woningbouw

Op de Stadswerven in Dordrecht, op een schitterende locatie aan de Beneden Merwede is in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) een nieuw, kleinschalig appartementencomplex gerealiseerd met 11 appartementen en gemeenschappelijke voorzieningen.

Meer informatie

GROENHOEK DRIEBERGEN

12-02-2020 - Woningbouw

Aan de Groenhoek in Driebergen zijn recent 234 woningen van woningcorporatie Heuvelrug Wonen ingrijpend gerenoveerd. Daarbij zijn niet alleen alle beglazingen en houten klepramen vervangen, maar ook nieuwe deuren geplaatst...

Meer informatie

AMSTERDAM ZUIDOOST - CHANGE=

23-10-2019 - Woningbouw

In navolging van het appartementengebouw in Amsterdam-West is begin dit jaar ook een Change= gebouw in Amsterdam-Zuidoost in gebruik genomen. De nieuwbouw omvat 596 zelfstandige woningen en diverse maatschappelijke voorzieningen.

Meer informatie