Menu
Deurautomaten
deurautomaten FD20

Deurautomaten

Deurautomaten van BUVA zijn geschikt voor het automatisch openen en sluiten van deuren inclusief enkele en dubbele deuren en kunnen gecombineerd worden met een sluisfunctie.

Betrouwbaar voor vrijwel alle toepassingen

De deurautomaten van BUVA zijn geschikt voor deuren die onderhevig zijn aan een hoge windbelasting. Zij hebben een laag energieverbruik, zijn geluidsarm en kunnen eenvoudig gemonteerd worden op kozijn of deurblad.

Onze deurautomaten zijn eenvoudig te bedienen en kunnen in het geval van stroomuitval handmatig bediend worden. Zij kunnen worden aangesloten op motorsloten en deuropeners. Optioneel zijn de deurautomaten te leveren met noodstroomvoorziening.

Zij hebben een eenvoudige bediening via de geïntegreerde programmaschakelaar of optioneel bedieningspaneel. Ook is de draaicirkelbeveiliging 4safe of Flatscan toepasbaar. Logischerwijs zijn onze oplossingen TÜV-gekeurd en voldoen aan de geldende eisen en normen EN 16005, DIN 18650.

 

shop deurautomaten

 

deurautomaten

Betrouwbaar en eenvoudig te bedienen

De deurautomaten van BUVA zijn ontworpen om deuren betrouwbaar te openen en te sluiten zelfs bij hoge windbelastingen. BUVA adviseert voor buitendeuren om minimaal uit te gaan van een winddruk van 100 Pa. Op plaatsen waar deuren blootgesteld worden aan hogere windbelastingen zoals in de buurt van de zee zijn deze nog steeds geschikt.

Onze oplossingen worden vaak gebruikt bij nooduitgangen en vluchtwegen. Met de optionele relaisprint is het mogelijk om de besturing en terugkoppeling met BMI en gebouw beheerssystemen te koppelen.

Meer info over deze
producten?