Menu
Service en montage

Service en montage

Advies, projectbegeleiding, service en montage zijn belangrijke elementen van de dienstverlening van BUVA. Hierbij kan het gaan over de bouw van nieuwe woningen, renovatie van bestaande gebouwen of de installatie van ventilatiesystemen.

Bij BUVA helpen wij u graag verder!

Het doel van ons projectadvies is om de klant te helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen door hen te voorzien van informatie over de verschillende opties die beschikbaar zijn en de voor- en nadelen van deze opties voor het bouwproject.

De projectbegeleiders van BUVA bewaken nauwkeurig de voortgang van het project, lossen problemen die zich voordoen snel op en coördineren de werkzaamheden van verschillende partijen.

Onze service is essentieel voor het garanderen dat het geleverde product of de geïnstalleerde installatie naar behoren functioneert. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van onderhoud, reparatie of technische ondersteuning.

Montage is de fase waarin het geleverde product of de geïnstalleerde installatie daadwerkelijk wordt geïnstalleerd, aangesloten en getest. Goede montage is van groot belang voor de werking van onze producten. Het is daarom belangrijk dat de montage wordt uitgevoerd door gekwalificeerde professionals van BUVA.

Het aanbieden van advies, projectbegeleiding, service en montage is een integraal onderdeel van het leveren van een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan de klant. Doordat BUVA deze aspecten op professionele wijze aanpakt, kunnen problemen worden voorkomen en kan het project soepel afgerond worden. Bovendien zorgt onze service en montage ervoor dat onze producten of installaties langer meegaan wat op termijn besparingen oplevert voor de klant.

“BUVA denkt met ons mee en streeft naar partnership. Ook is het aantal klachten op product niveau minimaal en wordt er altijd gestreefd naar verbetering. Dit is wat wij zoeken in partners”
“Tijdens onze projecten hebben we regelmatig contact, om te kijken hoe we processen kunnen verbeteren en versimpelen”

Heb je vragen?

Neem contact op met Marcel