Menu

Werken bij BUVA

HR manager

Werken bij BUVA betekent werken voor een bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden waarbij passie voor gezondheid en duurzaamheid centraal staan.

Persoonlijke ontwikkeling
Dynamische werkomgeving
Bijdragen aan duurzamer en veiliger Nederland
2.640 Zonnepanelen BUVA bouwt mee aan een
duurzame wereld
75 Jaar ervaring Wij zijn professionals
in ons vakgebied
250 Werknemers Een groot team vol
specialisten

Bij BUVA streven we naar een gezonde binnenklimaat en veilig afgesloten ramen en deuren voor alle bewoners in Nederland. Om dit te bereiken investeren wij continu in duurzame ontwikkeling van al onze belanghebbenden zoals onze klanten, medewerkers, partners, lokale positie en ons businessmodel.

Sinds de oprichting in 1946 zetten onze trotse medewerkers zich dag in, dag uit in om ervoor te zorgen dat BUVA marktleider is en blijft op het gebied van hang- en sluitwerk en ventilatie. Werken bij BUVA betekent werken voor een bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden waarbij passie voor gezondheid en duurzaamheid centraal staat.

Het creëren van zorgeloos wooncomfort: dat is waar we voor staan! Door te begrijpen dat elke bewoner anders is en op een andere manier comfort ervaart, kunnen we helpen om de woonomgeving duurzamer, gezonder en veiliger te maken.

Dit doen we samen met onze partners in de bouw. Onze passie voor de bouwsector zorgt ervoor dat BUVA voorloper is in ontwikkelingen. Innovatie staat aan de basis waardoor BUVA continu met intelligente oplossingen komt om processen in de bouw te vereenvoudigen zonder het wooncomfort van de bewoner uit het oog te verliezen.

Evenementen
BUVA Passie

Onze passie voor de bouwsector zorgt ervoor dat BUVA voorloper is in ontwikkelingen.

BUVA, meer dan een bedrijf

Sinds de oprichting in 1946 zetten onze trotse medewerkers zich dag in, dag uit in om ervoor te zorgen dat BUVA marktleider is en blijft op het gebied van hang- en sluitwerk en ventilatie.

Onze vestigingen

Drie merken met een eigen identiteit, één gezamenlijk ambitie! Een veilige, gezonde en duurzame woonomgeving creëren. Dit doen wij door continu te luisteren naar onze partners en de markt af te tasten op relevante ontwikkelingen. Hierdoor innoveren wij, onze producten, processen, diensten en complete waardeproposities. Zij blijven waardevol en hebben wij impact.

BUVA homecare systemen

Tel: 0180 697 500
Bremen 5
2993 LJ Barendrecht

BUVA Composites

Tel: 0118 674 754
Grenadierweg 31
4338 PG Middelburg

Holonite

Tel: 0166 601 300
Ambachtsweg 9
4691 SB Tholen

Wil jij ook bij ons werken?