Menu

Werken bij BUVA

HR manager

Wil jij werken bij een bedrijf waar we oog hebben voor onze collega’s en klanten? Waar je kunt doorgroeien en bijdraagt aan gezonde en duurzame gebouwen? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
Een dynamische werkomgeving
Werken aan veilige en duurzame woningen
2.640 Zonnepanelen BUVA bouwt mee aan een
duurzame wereld
75 Jaar ervaring Wij zijn professionals
in ons vakgebied
>200 Werknemers Een groot team vol
specialisten
Werken bij

Ruimte voor uitvinders!

Uitvinders zijn verbinders én onmisbaar in de BUVA-organisatie. Daarom komen we graag met je in contact.

BUVA is gespecialiseerd in geveloplossingen, meer specifiek: hang- en sluitwerk en raam- en kozijntechnieken. We zoeken naar oplossingen die kwaliteit toevoegen aan de hele bouwketen. Ideeën die het verschil maken voor onze klanten en medewerkers. Heb je een idee hoe we onze producten en dienstverlening kunnen verbeteren, kom dan jouw visie pitchen.

BUVA organiseert regelmatig (in)formele bijeenkomsten met collega’s, leveranciers en klanten. Puur om elkaar beter te begrijpen. Door inzicht in de ander te creëren en verbinding te zoeken, ontwikkelen we betere producten. Dit noemen we uitvinden door verbinden!

Evenementen
over buva
BUVA passie

Door onze passie voor innovatie is BUVA een koploper in de bouw-, deuren- en kozijnenindustrie.

BUVA, meer dan een bedrijf...

Sinds de beginjaren zetten onze trotse medewerkers zich dag in, dag uit in om ervoor te zorgen dat BUVA marktleider is en blijft op het gebied van hang- en sluitwerk, dorpels, hardglas en ventilatieroosters.

Werken bij
Happy collega

Kernwaarden

Vitaal & familiair: Wij kunnen met elkaar lachen en kijken naar elkaar om. Wij helpen de woonomgeving gezond en veilig te maken. En dat geldt ook voor onze eigen werkomgeving.

Innovatief & ondernemend: Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen om klanten beter te bedienen en zetten daarvoor graag een stap extra. Voortdurend innoveren van ons diensten- en productaanbod is daar een logisch gevolg van.

Betrouwbaar: Wij zijn een integere organisatie die doet wat zij zegt en zegt wat zij doet. En waar jouw toewijding een gezamenlijke verantwoordelijkheid wordt. Wij komen onze afspraken na. Als collega’s onderling en richting onze partners. Open communicatie vinden we daarbij belangrijk.

Samen Slim Bouwen kan namelijk alleen door collega’s en klanten te betrekken.

Onze vestigingen

Drie merken met een eigen identiteit, één gezamenlijk ambitie! Een veilige, gezonde en duurzame woonomgeving creëren. Dit doen wij door continu te luisteren naar onze partners en de markt af te tasten op relevante ontwikkelingen. Hierdoor innoveren wij, onze producten, processen, diensten en complete waardeproposities. Zij blijven waardevol en hebben wij impact!

BUVA

Tel: 0180 697 500
Bremen 5
2993 LJ Barendrecht

BUVA Composites

Tel: 0118 674 754
Grenadierweg 31
4338 PG Middelburg

Holonite

Tel: 0166 601 300
Ambachtsweg 9
4691 SB Tholen

Wil jij ook bij ons werken?