Menu
LogiTime

Onze diensten

Als bouwpartner is het ons doel om u succesvol te laten zijn, vandaag en in de toekomst. Rondom dit doel hebben wij een aantal belangrijke digitale diensten ontwikkeld zodat u als bedrijf optimaal kunt opereren.

BUVA, tot uw dienst!

1
BUVA & digitaal samenwerken

Digitalisering van de maatschappij is onafwendbaar en biedt enorme kansen voor de bouwsector. BUVA heeft meerdere technologische initiatieven ontwikkeld om digitaal samen te werken.

2
BUVA & projectbegeleiding

Projectbegeleiding is van groot belang om ervoor te zorgen dat het bouwproject op tijd, binnen budget en volgens de specifieke eisen van de klant wordt voltooid. Aannemers kunnen bij ons terecht voor algehele bouwbegeleiding: vanaf het eerste stadium tot de installatie van de laatste bout.

3
BUVA & BIM

BIM is een digitale methode waarbij alle informatie over een bouwproject wordt vastgelegd in een 3D-model. Dit model bevat informatie over de architectuur, constructie, techniek, materiaalkeuze en gebruiksmogelijkheden van het gebouw.

4
Service en montage

Advies, projectbegeleiding, service en montage zijn belangrijke elementen van de dienstverlening van BUVA. Hierbij kan het gaan over de bouw van nieuwe woningen, renovatie van bestaande gebouwen of de installatie van ventilatiesystemen.

5
Digitale bestekservice

Via de bestekservice van BUVA kan op een snelle en gemakkelijke manier een bestek op maat gemaakt worden.

6
BUVA & LogiTime

LogiTime is een logistieke ontwikkeling van BUVA waarbij bestelde producten direct in de productielijn worden gereden. Snel en efficiënt produceren is namelijk essentieel voor kozijnfabrieken.

Wil jij ook bij ons werken?