Menu
LogiTime

Onze diensten

Als bouwpartner weten we: succesvolle teams ontstaan niet bij toeval. Betrokkenheid, kennisuitwisseling en een goede organisatie vormen de basis.
Onze (digitale) diensten ontwikkelden we vanuit deze visie. Waarbij we praktische kennis vertalen naar slimme tools en services voor jouw bedrijf.

BUVA, tot uw dienst!

1
BUVA & digitaal samenwerken

Digitalisering biedt kansen om efficiënter te werken en de kwaliteit te verbeteren. Bijvoorbeeld door BIM te omarmen. Maar je hoeft niet altijd groot te denken. Ook handige apps om producten (na) te bestellen of de ventilatiebehoefte te berekenen maken het werk eenvoudiger.

2
BUVA & projectbegeleiding

Ons team projectbegeleiders is er voor de aannemer! Wij weten namelijk hoe belangrijk het is dat projecten vakkundig, tijdig en binnen het budget opgeleverd worden. Daarom ondersteunen we aannemers én deuren- en kozijnenfabrikanten bij de uitwerking en logistiek.

3
BUVA & BIM

BIM staat voor Bouw Informatie Model en is de digitale standaard waarin projectgegevens vastgelegd worden. Maar BIMmen betekent ook een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de bouwpartners. Door het beschikbaar stellen van kennisbanken maakt BUVA jouw BIM-model compleet.

4
Service en montage

Bouwen is mensenwerk. Van de tekentafel tot de oplevering, bij iedere stap van het proces zijn mensen betrokken. Daarom zijn onze services erop gericht om jou te ondersteunen.

5
Digitale bestekservice

Via de bestekservice van BUVA kan op een snelle en gemakkelijke manier een bestek op maat gemaakt worden. Alle bestekteksten zijn STABU-conform en worden aangeleverd in OSF, TXT of SUF-formaat.

6
BUVA & LogiTime

Geen service is meer BUVA dan LogiTime. Deze dienstverlening is door ons zelf ontwikkeld en zorgt dat de logistiek naadloos aansluit op het productieproces van kozijnfabrikanten.

Wil jij ook bij ons werken?