Advies en begeleiding

Samen met het gehele bouwteam realiseren we mooie bouwprojecten. Van gasloze wijken tot aan een innovatief gezondheidscentrum en van een tiny house tot aan een bibliotheek van gerecycled plastic. Voor BUVA is niets onmogelijk. We denken graag mee in lastige vraagstukken en ontwikkelen hier graag slimme oplossingen voor. Hieronder vindt u een overzicht van projecten waar wij recent ons steentje aan hebben bijgedragen.

Binnen BUVA werken verschillende experts. Zo kunt u bij ons terecht voor service en onderhoud,  BIM-projecten, nul-op-de-meter woningen en andere trends en ontwikkelingen in de bouw.
Bent u bezig met een bouwproject en wilt u advies of begeleiding bij de verschillende mogelijkheden in woning- of utiliteitsbouw? Neem dan gerust contact met ons op.

Recente projecten

ParqGreen - 100% focus op duurzaamheid

23-05-2019 - Woningbouw

BUVA ondersteunt Lambert Kozijnen met technisch advies en projectbegeleiding. Zoals in het project ParqGreen Reeuwijkse Plassen, dat de gefaseerde bouw van 283 waterlodges, waterwoningen en watervilla’s omvat. Alle waterwoningen en -villa’s zijn direct...

Meer informatie

DE VOORHOF - ONLINE TOEGANGSBEHEER

13-11-2018 - Woningbouw

Kerkelijk centrum en welzijnskwartier De Voorhof in Rijnsburg is onlangs grondig gerenoveerd, waarbij niet alleen de plafonds, vloeren, wanden, deuren, toiletgroepen en installaties zijn geüpgraded, maar ook het toegangsbeheersysteem is vernieuwd.

Meer informatie

GASLOZE NIEUWBOUWWIJK IN UTRECHT

02-10-2018 - Woningbouw

In de drukke en historische binnenstad van Utrecht komt de nieuwe woonwijk Zijdebalen. Vijfhonderd woningen worden in fases opgeleverd en zijn verlost van gas. Het appartementencomplex wordt aangesloten op stadsverwarming en de woningen krijgen...

Meer informatie

TALENT SQUARE - STUDENTEN HUISVESTING TILBURG

10-08-2018 - Utiliteitsbouw

Het centrale middelpunt van het Talent Square is het plein, dat een broedplaats van kennis, ontwikkeling en ontmoeting samenkomen.

Meer informatie

HET TERRAS AAN DE MAAS - SPIJKENISSE

10-08-2018 - Utiliteitsbouw

Aan de Oude Maas in Spijkenisse verrijst een gebouw van 91 meter hoog dat ruimte biedt aan 180 appartementen en 4 zorglagen met daaronder een plint.

Meer informatie

BIBLIOTHEEK DE BOEKENBERG - VAN GERECYCLED PLASTIC

08-08-2018 - Utiliteitsbouw

In de Boekenberg staan honderden meters boekenkast van gerecycled plastic onder een enorme glazen kap.

Meer informatie