Menu
BUVA & LogiTime
LogiTime

BUVA & LogiTime

LogiTime is een logistieke ontwikkeling van BUVA waarbij bestelde producten direct in de productielijn worden gereden. Snel en efficiënt produceren is namelijk essentieel voor kozijnfabrieken.

Optimalisatie van het logistieke proces

LogiTime is een logistieke ontwikkeling van BUVA waarbij bestelde producten van kozijnfabrieken zoals sloten, scharnieren, beslag en roosters in rolcontainers direct in de productielijn worden gereden. De producten van de kozijnfabriek zijn voorgesorteerd waardoor de monteurs direct kunnen beginnen met de assemblage.

Het proces waarbij assemblagemedewerkers producten uitpakken, controleren en daarna op voorraad leggen om vervolgens die producten weer uit de voorraad te grijpen en te assembleren aan de productielijn is verre van optimaal. Daarnaast is het kostentechnisch niet interessant en ook niet duurzaam. Zij houden zich immers niet bezig met hun kerntaak.

Dus naast het kostenaspect van deze dienstverlening heeft deze logistieke ontwikkeling direct impact op het milieu. Afvalstromen worden sterk gereduceerd en CO₂ uitstoot verder beperkt!

Alle voordelen van BUVA LogiTime op een rij:

  • Beperking CO₂ uitstoot
  • Reductie afvalstromen
  • Verlaging kosten

 

Advies nodig voor uw bouwproject?