Menu
BUVA & digitaal samenwerken
Digitaal samenwerken

BUVA & digitaal samenwerken

Digitalisering van de maatschappij is onafwendbaar en biedt enorme kansen voor de bouwsector. BUVA heeft meerdere technologische initiatieven ontwikkeld om digitaal samen te werken.

BUVA omarmt technologische initiatieven

Digitalisering in de bouw heeft betrekking op het toepassen van digitale technologieën en methoden om de efficiëntie, veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid van bouwprojecten te verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld door het gebruik van BIM, een digitaal model waarin alle informatie over een bouwproject wordt vastgelegd. Dit maakt het gemakkelijker om samen te werken en communiceren tussen de verschillende partijen betrokken bij het bouwproces.

 

Andere voorbeelden van digitalisering in de bouw zijn het gebruik van drones voor inspecties en het opstellen van 3D-modellen, en het gebruik van sensoren voor het monitoren van de constructie en het beheren van onderhoud. Digitalisering helpt ook bij het verminderen van de fouten en het verhogen van de veiligheid op de bouwplaats, en bij het verminderen van de milieu-impact en de kosten van de bouw.

Digitalisering van de maatschappij is onafwendbaar en biedt enorme kansen voor de bouwsector, ook voor BUVA. Binnen ons bedrijf hebben wij digitalisering omarmd en onderdeel gemaakt van onze strategische ambities.

BUVA heeft meerdere technologische initiatieven ontwikkeld om digitaal samen te werken. Denk hierbij:

 

“BUVA denkt met ons mee en streeft naar partnership. Ook is het aantal klachten op product niveau minimaal en wordt er altijd gestreefd naar verbetering. Dit is wat wij zoeken in partners”
“Tijdens onze projecten hebben we regelmatig contact, om te kijken hoe we processen kunnen verbeteren en versimpelen”

Heb je vragen?

Neem contact op met Marcel