Menu
Digitale bestekservice

Digitale bestekservice

Via de bestekservice van BUVA kan op een snelle en gemakkelijke manier een bestek op maat gemaakt worden. Alle bestekteksten zijn STABU-conform en worden aangeleverd in OSF, TXT of SUF-formaat.

Doordat in het bouwbestek beschreven staat welke materialen gebruikt worden en aan welke eisen deze materialen moeten voldoen is er duidelijkheid voor alle bouwpartners. Maar … een bestek schrijven is altijd tijdrovend werk. In de bestekadministratie zijn namelijk zowel juridische, technische, functionele als prestatie-eisen opgenomen. Om jou te ondersteunen heeft BUVA een digitale bestekservice voor (bijna) alle producten: hang- en sluitwerk, onderdorpels en ventilatieroosters.

De bestekservice is 24/7 online bereikbaar en werkt intuïtief. Voor bijvoorbeeld hang- en sluitwerk selecteert je eerst het soort woning, het deurtype, het gewenste hang- en sluitwerk en daarna de opties. In minder dan een minuut word je door het programma geleid en genereert de configurator de bestektekst. Deze tekst kun je kopiëren, opslaan en delen, maar ook toevoegen aan je BIM-model. Alle bestekteksten zijn STABU-conform en worden aangeleverd in OSF, TXT of SUF-formaat.

Heb je vragen?

Neem contact op met Marcel