Projectbegeleiding

BUVA beschikt over een professionele afdeling projectbegeleiding om onze klanten volledig te kunnen ontzorgen. Onze projectbegeleiders ondersteunen aannemers en deuren- en kozijnenfabrikanten in het uitwerken van projecten op het gebied van hang- en sluitwerk en ventilatie. Alle projectbegeleiders beschikken over een uitvoerige kennis van deze productgroepen en de daarop van toepassing zijnde wet- en regelgeving en keurmerken. Naast het reguliere werk hebben alle projectbegeleiders een specialisme ontwikkelt. Daarmee kunnen we onder andere projecten met hang- en sluitwerk in BIM uitvoeren, verlenen we uitvoerige ondersteuning bij toegangscontroleprojecten en helpen we glas- en schildersbedrijven bij het in bestelling nemen van onze hardglazen ramen.

In een vroeg stadium worden de wensen van de aannemer geïnventariseerd door de projectbegeleiders. Vervolgens gaan ze aan de slag met het maken van sluitplannen, ventilatieberekeningen, roosteroverzichten en hang- en sluitwerkstaten. De projectbegeleiders kunnen al in het voortraject een advies opstellen voor de toe te passen sloten en dergelijke om faalkosten op de bouwplaats te voorkomen. Daarmee kunnen we ook de deuren- en kozijnenleveranciers optimaal ondersteunen in hun werkzaamheden voor de aannemer. 

Onze projectbegeleiders werken vanuit hun eigen regio en zijn gedurende het project waar nodig op de bouwplaats aanwezig om (onder)aannemers te ondersteunen en te begeleiden. Dit doen ze onder andere door het bespreken van sluitplannen met de aannemer en eindgebruikers, het uitvoeren van bouwcontroles, het op de bouwplaats doornemen van de leveringen met de uitvoerder en het begeleiden van de montage van onze producten met de uitvoerder en/of monteur.

Vanaf de tekentafel tot aan de oplevering is Buva aanwezig om klanten te ontzorgen en de projecten in goede banen te leiden. Daarmee zorgen we dat de juiste producten op het juiste moment op de bouwplaats aanwezig zijn. Dit is wat ons uniek maakt in de bouwwereld.

BUVA diensten

Service en montage

Van advies tot begeleiding, de afdeling service en montage van BUVA helpt u bij al uw vragen.
Meer informatie

Digitale bestekservice

Via de bestekservice van BUVA kan op een snelle en gemakkelijke manier een bestek op maat gemaakt worden.
Meer informatie

BIM Modellen

Elke betrokken partij kan uit het BIM-model alle benodigde informatie over de producten halen, zoals artikelnummer.
Meer informatie