Menu
Introductie kunststof dorpelapp
Introductie Kunststof dorpelapp

Introductie kunststof dorpelapp

06 mrt 2023

De ontwikkeling van de kunststof dorpelapp heeft als doel het bestelproces van dorpels efficiënter en sneller te maken.

door Anastasia Pop

Na de succesvolle hout dorpelapp heeft BUVA nu ook voor de kunststof markt een dorpelapp ontwikkeld. De ontwikkeling van de kunststof dorpelapp heeft als doel het bestelproces van dorpels efficiënter en sneller te maken. Hierbij is er gekeken naar de waarde voor het bedrijf en waarde voor de klant.

Voordelen kunststof dorpelapp

Allereerst hoeven de klanten van BUVA geen kostbare programma’s aan te schaffen om een visuele weergave te krijgen van de dorpels. Zo kan de klant bijvoorbeeld de app gebruiken om zijn eigen klant, met een paar kliks een duidelijk bovenaanzicht van de situatie te laten zien. Hierdoor is het ook meteen zichtbaar als er een foutieve combinatie is gemaakt. Daarnaast kan de klant ook alle extra attributen toevoegen aan de dorpel waardoor de op maat gemaakte dorpels makkelijk en zonder fouten te bestellen zijn.

Naast al deze voordelen is het bestellen en verwerken van de dorpels met de kunststof dorpelapp ook een stuk sneller en efficiënter. Nadat een bestelling is geplaatst, wordt een Xml-bestand naar BUVA gestuurd, deze kunnen in vijf minuten verwerkingstijd worden behandeld wanneer de order aan de beurt is in de wachtrij. De dorpels worden vervolgens zonder andere onnodige vragen of verwarringen ingelezen precies zoals ze zijn besteld.

 

Waar met de huidige manier van bestellen nog incomplete orders kunnen binnenkomen, waardoor er veel tijd verloren gaat aan het verduidelijken van de order, is dat met de kunststof dorpelapp niet meer mogelijk. Hiermee worden de human errors weggestreept en tijd gewonnen.

Veiligheid dorpelapp

De veiligheid van de app wordt ook gegarandeerd. Zo ontvangt de klant een inlogcode en maakt deze ook een wachtwoord aan. Dit wachtwoord dient ieder halfjaar, om veiligheidsredenen vernieuwd te worden. Dit betekent ook dat niet iedereen zomaar de app kan gebruiken wat voor nog meer gebruikersveiligheid zorgt.

Heeft u interesse in het bestellen van dorpels door middel van onze nieuwe kunststof dorpelapp? Neem dan gerust contact op met een van onze accountmanagers of kijk voor meer informatie op onze dorpelapps pagina