Menu
Houten en kunststofkozijnen industrie
BUVA composites

Houten- en kunststofkozijnen industrie

In de houten kozijnen industrie is een ware technologische revolutie gaande. De kunststof kozijnen industrie wordt gedreven door een enorme vraag vanuit de bouwsector.

De deuren- en kozijnindustrie wordt gedreven door een enorme vraag vanuit de bouwsector

Automatisering

In de fabrieken van de houten en kunststof kozijnen industrie is een ware technologische revolutie gaande. Om aan de toegenomen vraag vanuit de woning- en utiliteitsbouw te kunnen voldoen en de outputvolumes te realiseren die verlangd worden, is een automatiseringsslag ingezet. Hierdoor bewegen de kozijnfabrieken richting autofabrieken met een hoge mate aan automatisering en robotisering van het bouwproces.

Daarnaast kampt de sector, net als andere sectoren in de bouw, met een schreeuwend personeelstekort. Dit zorgt ervoor dat de kozijnfabrieken, ondanks hun vaardigheden in het vakmanschap nog sneller moeten innoveren. Ondanks deze technologische ontwikkelingen, zal de passie voor het product nooit verloren gaan.

BUVA kenmerkt zich door onvoorwaardelijke aandacht voor haar relaties en heeft een hoog innovatief karakter. Met een logistiek– en productieproces dat is ingericht op de processen van de klant, een uitgebreid producten -en dienstenprogramma en een hoge mate van deskundigheid zijn wij in staat om een rol van betekenis te spelen in de houten kozijnen industrie.

Kunststof kozijnen industrie

De kunststof kozijnen industrie wordt gedreven door een enorme vraag vanuit de bouwsector. Echter deze bedrijven hebben te maken met productiebeperkende factoren zoals een gebrek aan personeel, gebrek aan ruimte om op te schalen en suboptimale handmatige processen. Men is wat betreft bang dat het enorme groeipotentieel niet volledig uitgenut kan worden.

De focus voor spelers die actief zijn in de kunststofkozijnen industrie ligt op het creëren van volume in hun productie en allerlei procesoptimalisaties. Volume in productie van kozijnen is nodig om zowel de nieuwbouw, renovatie en prefab markt te bedienen. Met hun kozijnen kunnen zij een duurzame bijdrage leveren aan het oplossen van de woningvraag.

Met BUVA treffen de bedrijven in de houten en kunststof kozijnen industrie een leverancier met een uitgebreid producten– en dienstenprogramma. Door onze persoonlijke aandacht en onze processen in te richten op die van onze klanten kunnen wij snel leveren. Net als de kunststofkozijnen industrie staat bij BUVA innovatie en duurzaamheid voorop.

Houtenindustrie

Ons industrie & kunststof team

niels marijnissen
Niels Marijnissen
Verkoopleider Bouw & Industrie
patrick leenheer
Patrick Leenheer
Accountmanager Industrie
remco
Remco van Putten
Accountmanager Industrie
Neander Laros
Accountmanager Industrie
Wouter Reukema
Accountmanager Industrie
tom knijn
Tom Knijn
Lead Accountmanager Kunststof & Aluminium
Ferry van der Sloot
Accountmanager Kunststof & Aluminium
Foto Bianca Blanke
Bianca Blanke
Teamleider Binnendienst
Robbin Kaldenbach
Robbin Kaldenbach
Teamleider Binnendienst

CONTACT ONS

BUVA

Tel: 0180 697 500
Bremen 5
2993 LJ Barendrecht

BUVA Composites

Tel: 0118 674 754
Grenadierweg 31
4338 PG Middelburg

Holonite

Tel: 0166 601 300
Ambachtsweg 9
4691 SB Tholen