Menu

Samen Slim Bouwen

BUVA maakt het verschil. Voor jou en met jou!

We leveren innovatieve en duurzame producten voor een veilige leefomgeving. En als onze partner ben jij het focuspunt van onze dienstverlening.

Dat noemen we Samen Slim Bouwen.

composites

Wat doen we?

Met jou borgen we de veilige toegang tot woningen en gebouwen. We beschermen de leefomgeving tegen weersinvloeden en creëren plekken waar mensen graag verblijven. Dat doen we al sinds 1946.

In een sector als de bouw – die nooit stilstaat – is continu behoefte aan kwaliteitsverbeteringen. Veiligheid, comfort, duurzaamheid, luchtdicht bouwen, maar ook voldoende frisse lucht en daglicht … Al deze aspecten moeten samenkomen. BUVA onderscheidt zich door te verbinden.

Home
Samen Slim Bouwen

Onze mensen zijn specialisten op het terrein van kozijn – en deurtechnieken, maar zij kijken ook verder. Innoveren is namelijk niet alleen het uitvinden en verbeteren van producten.

Met onze klanten optimaliseren we producten en processen en onderling stemmen we onze dienstverlening op elkaar af. Want alleen door Samen Slim Bouwen kunnen we faalkosten terugdringen en nog efficiënter werken.

bekijk producten

Hoe doen wij dat...

Innovatie staat voorop!

Uitvinden is onze passie. We zijn er trots op als een innovatie bijdraagt aan tijdswinst en kwaliteitsverbetering. Onze R&D afdeling heeft die doelen altijd in het vizier. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten spreekt dat voor zichzelf. Maar ook ons bestaande assortiment wordt regelmatig tegen het licht gehouden omdat een kleine aanpassing een enorme impact kan hebben voor onze klanten.

innovatie
logistieke processen

Focus op slimmere bedrijfsprocessen!

Een volledige deur- of raamontsluiting bevat tientallen producten en materialen. Dat productieproces efficiënt inrichten is uitdagend, als jouw partner draagt BUVA graag haar steentje bij. Continu optimaliseren we onze interne en externe processen. Daardoor boeken we tijdwinst en sluiten logistieke bewegingen naadloos op elkaar aan.

Samen Slim Bouwen
buva collega hal
Slider

PROJECTEN WAAR WE TROTS OP ZIJN

In tienduizenden Nederlandse projecten zijn BUVA-producten voorgeschreven en verwerkt én maken onze vooruitstrevende oplossingen het verschil. Zo realiseerden we met bouwteams gasloze wijken, een innovatief gezondheidscentrum, tiny houses én een bibliotheek. Daarbij gaat BUVA geen uitdaging uit de weg. Heb je een lastig vraagstuk? We denken graag op projectniveau mee en onze R&D-afdeling staat voor jou klaar.

Bekijk alle projecten

homepage
1946

WAAROM BUVA?

Wie voor BUVA kiest, kiest voor een betrouwbare, innovatieve en klantgerichte partner. Een leverancier en producent die het Rotterdamse ethos ‘geen woorden, maar daden’ hoog houdt. Bij ons staat namelijk niet het product op nummer 1, maar de oplossing. Oplossingen ontwikkelen we met en voor onze klanten, werknemers én toekomstige gebruikers. Daarom nodigen we alle partijen – bij de start van ieder innovatietraject – uit bij ons aan tafel.

Lees meer over ons

buva, home, jeffrey truijens
“BUVA denkt met ons mee en streeft naar partnership. Ook is het aantal klachten op product niveau minimaal en wordt er altijd gestreefd naar verbetering. Dit is wat wij zoeken in partners”
“Tijdens onze projecten hebben we regelmatig contact, om te kijken hoe we processen kunnen verbeteren en versimpelen”

Wil jij ook bij ons werken?