Menu

Voor een veilige woning
en gezond binnenklimaat

Door als strategische ketenpartner intelligente verbindingen te leggen tussen producten, diensten, prestaties en marktpartijen van de Nederlandse bouwsector, zetten wij in op een veilige en duurzame leefomgeving

innovatie testruimte 1

Wat we doen

BUVA biedt oplossingen en systemen aan voor een veilige en duurzame schil van de woning en voor een gezond binnenklimaat. Wij richten ons op marktspelers die actief zijn in de woningbouw en renovatiemarkt.

Lees meer

Slider

PROJECTEN

Samen met het gehele bouwteam realiseren wij mooie bouwprojecten. Van gasloze wijken tot aan een innovatief gezondheidscentrum en van een tiny house tot aan een bibliotheek van gerecycled plastic. Voor BUVA is niets onmogelijk. Wij denken graag mee in lastige vraagstukken en ontwikkelen hier graag slimme oplossingen voor.

Bekijk alle projecten

homepage
1946

OVER ONS

Met meer dan 75 jaar ondernemerschap is BUVA onmisbaar in het dagelijks leven van bewoners op het gebied van een gezond binnenklimaat en veilig afgesloten ramen en deuren.

Lees meer over ons

Wij maken producten voor...

Een gezond binnenklimaat

Een gezond binnenklimaat begint met goede luchtkwaliteit. Ventilatie is daarom van groot belang! De ventilatiesystemen van BUVA werken volledig autonoom en zijn daarmee erg duurzaam. Met onze apps kunnen de systemen aangestuurd worden.

innovatie
logistieke processen

Veilig afgesloten ramen en deuren

De basis van BUVA is het PreSet hang- en sluitwerk voor ramen en deuren. De PreSet omvat een selecte groep producten die volledig zijn getest op functionaliteit, veiligheid en wind- en waterdichtheid. De PreSets van BUVA voldoen aan alle gestelde eisen.

LogiTime
Sven Akkerman
“BUVA denkt met ons mee en streeft naar partnership. Ook is het aantal klachten op product niveau minimaal en wordt er altijd gestreefd naar verbetering. Dit is wat wij zoeken in partners”
“Tijdens deze projecten hebben we regelmatig contact, om te kijken hoe we processen kunnen verbeteren en versimpelen”
“Om optimaal aan te kunnen sluiten bij deze behoefte, zocht BUVA naar een geschikte partner om een state-of-the-art WTW-unit mee te ontwikkelen en te bouwen. Die partner vonden zij in ons.”

Wil jij ook bij ons werken?