Menu
Ondertekening samenwerkingsconvenant Kozijn Herstel Plan
Kozijn herstel plan

Ondertekening samenwerkingsconvenant Kozijn Herstel Plan

27 mrt 2024

Op maandag 4 maart 2024 is een samenwerkingsconvenant Kozijn Herstel Plan ondertekend door de partijen Infinity Repair, PPG Sigma Coatings, BUVA en Saint-Gobain Glass.

Persbericht samenwerkende fabrikanten

Met dit samenwerkingsconvenant bevestigen partijen hun integrale samenwerking om bestaande houten kozijnen te hernieuwen volgens het gedachtegoed van Infinity Repair. Duurzaamheid, kwaliteit en lagere totaalkosten komen samen in het Kozijn Herstel Plan.

De fabrikanten PPG Sigma coatings, Saint-Gobain Glass, BUVA en Infinity Repair hebben zich verenigd in de totaalaanpak Kozijn Herstel Plan. Hierbij wordt integraal gekeken naar een hoogwaardige en duurzame aanpak van het bestaande kozijn met functionaliteit en levensduur als uitgangspunt.

Ondertekening samenwerkingsconvenant Kozijn Herstel Plan
Kozijn Herstel Plan

De samenwerkende fabrikanten binnen het totaalconcept Kozijn Herstel Plan hebben gekozen voor een bundeling van krachten om bestaande kozijnen hoogwaardig te renoveren. Door op elkaar afgestemde producten samen te stellen en door de werkwijze van het Infinity Repair te verwerken in het bestaande kozijnen wordt garant gestaan voor een top product welke voldoet aan de hoogste eisen. Hiervoor is er een integrale afstemming van het te leveren assortiment van producten van deelelementen van Accoya® en IsoStone, ramen, deuren, glas en ventilatieroosters.

Nico Heijmen (Infinity Repair): “Ik ben trots op deze samenwerking omdat wij hiermee niet alleen een innovatief product hebben weten neer te zetten, maar juist ook heel erg kijken naar de integrale kwaliteit en levensduur tegen veel lagere totaalkosten. Met deze samenwerking zijn we nog beter in staat om de klant te ontzorgen en zullen de bewoners minder overlast ervaren”.