VOL! Meld u nu aan en praat mee over de gevolgen van de Wkb voor de bouw!

VOL! Meld u nu aan en praat mee over de gevolgen van de Wkb voor de bouw!

  • 12-10-2022 - 12-10-2022
  • 12:00 - 16:00
  • Barendrecht
Vol, u kunt zich helaas niet meer aanmelden voor deze bijenkomst.

Op woensdag 12 oktober organiseert BUVA een vervolg op de themabijeenkomst over de nieuwe Wet kwaliteitsborging in de bouw. Hier kunt u kosteloos aan deelnemen. Tijdens het programma wordt u alles verteld over de invoering van deze nieuwe wet en wat dit voor u betekent. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt u verteld wat er straks van u wordt verwacht met de invoer van de nieuwe wetgeving. Ook wanneer u de vorige sessie heeft bijgewoond, worden er voldoende interessante ontwikkelingen benoemd. 

Tijdens de bijeenkomst komen de sprekers Martijn Broeze (Borg4) en Nanda de Wilde (Perwijs Vastgoedadvies) aan het woord die u alle ins en outs vertellen. Zij beantwoorden alle vragen die binnen uw organisatie nog spelen met betrekking tot dit onderwerp.

Programma
12:00-13:00 uur - Ontvangst met inlooplunch
13:00-14:30 uur - Deel 1
14:30-14:45 uur - Pauze
14:45-15:30 uur - Deel 2
15:30 uur - Verwacht einde (mogelijkheid tot rondleiding)

Martijn Broeze - Borg4
Met de invoering van de nieuwe wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) verandert de regelgeving rondom bouwen, verbouwen en renovatie.
Borg4 merkt dat veel aannemers, architecten, bouwadviseurs en opdrachtgevers vragen hebben over de wet en de gevolgen voor bouwprojecten.

Martijn geeft tijdens zijn presentatie inzicht in wat er nodig is binnen uw organisatie om voorbereid te zijn op de nieuwe wet en beantwoord daarnaast al uw vragen.

Nanda de Wilde - Perwijs vastgoedadvies
Nanda de Wilde is vastgoedadvocaat en daarnaast ook toezichthouder, auteur en docent. Zo schreef zij samen met Marcel Ponjée het boekje: Kwaliteitsborging in de bouw.

Niet voor elke partij is elk onderdeel binnen de Wkb even relevant. Zo is alleen bij vergunningplichtige projecten een stelsel van kwaliteitsborging van toepassing. En de verplichte dossiervorming bijvoorbeeld zal voor een aannemer die omvangrijke projecten realiseert complexer zijn dan voor een tegelzetter.

Het mooie van de Wkb is dat uiteindelijk iedere partij zijn voordeel haalt uit deze nieuwe regelgeving. Je gaat het echter pas zien als je het door hebt. Hier vertelt Nanda u graag meer over.

Let op: Vol is vol! Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.
U ontvangt van ons een bevestiging of u kunt deelnemen.

Locatie bijeenkomst

  • Bezoekadres:
    Bremen 5