Building Holland 2021

Building Holland 2021

  • 02-11-2021 - 04-11-2021
  • 09:00 - 17:00
  • Amsterdam
Op 2, 3 & 4 november vindt in de RAI Amsterdam hét innovatie event voor de bouw en vastgoed plaats. Bezoek BUVA en bekijk de ontwikkelingen op het gebied van duurzaam geproduceerde warmte, gezonde binnenlucht en een veilig afgesloten woning. Bezoek ons in stand 10.26.

Meer dan 70 jaar ondernemerschap als sluitend antwoord op de toekomst in bouwen

Elke woning voorzien van duurzaam geproduceerde warmte, gezonde binnenlucht en veilig afgesloten ramen en deuren. Dat is waar BUVA voor staat. De producten die BUVA hiervoor heeft ontwikkeld, zijn zodanig op elkaar afgestemd dat een optimale samenwerking ontstaat. De homecare systemen werken volledig autonoom, maar een bewoner kan via een app deze tevens aansturen.

De homecare systemen worden standaard geleverd met bijbehorend onderhoudscontract waarbij naast een 24/7 beschikbare storingsdienst ook 10 jaar product- en prestatiegarantie wordt geboden. Naast hoogwaardige producten en garantie biedt BUVA haar partners service op elk niveau. Door het leveren van complete modulaire systemen ontzorgen we onze partners en bieden we toegevoegde waarde in de vorm van advies, begeleiding, garanties en service.

U kunt uw gratis toegangskaart aanvragen met de code 10022 via deze link.

Locatie bijeenkomst

  • Bezoekadres:
    Europaplein