BUVA Golfevent
BUVA Golfevent

BUVA Golfevent 2022

  • 15-09-2022 - 15-09-2022
  • 11:30 - 19:30
  • Rhoon
Kom netwerken onder het genot van een potje golf en een geheel verzorgde dag!

Het golfevent van BUVA keert ook komend jaar terug. Inmiddels voor het vijfde jaar op rij. Komend jaar organiseren we het op donderdag 15 september 2022 . Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan het toernooi of de clinic. Voorafgaand kunt u genieten van een heerlijke lunch en we sluiten deze geheel verzorgde dag af met een diner. 

Voor de ervaren golfers wordt er een toernooi georganiseerd en voor de beginners (zonder GVB) wordt er een clinic gegeven.

Datum: 15 september 2022
11:30 uur - Aanvang met inlooplunch en mogelijkheid tot inslaan
12:30 uur - Start clinic en toernooi
16:30 uur - Verwacht einde
17:00 uur - Diner

Locatie
Rhoon Golfcenter
Veerweg 2-A in Rhoon

Clinic
Nog niet zo bekend met golfen, maar u staat wel open om met golf kennis te maken? Dan is de clinic uitermate geschikt. Ook als u wel al eens gegolft heeft en nog niet beschikt over een GVB dan is de clinic leuk om aan mee te doen. In een aantal uur leert u de fijne kneepjes van de sport en afsluitend wordt er een toernooitje gespeeld.

Toernooi
Heeft u een GVB, geef u dan op voor het toernooi. Er wordt gespeeld met de regels van strokeplay met hadicap verrekening en volgens de regels van NGF. Dit betekent dat er uitgehold dient te worden. Let op dat u beschikt over een eigen golfset om deel te nemen aan het toernooi!

Aanmelden
  • U kunt zich aanmelden via het formulier rechts. Vermeld hierin of u zich aanmeldt voor de clinic of het toernooi.
  • Meldt u zich aan voor het toernooi? Vermeld dan ook uw handicap (0 t/m 54) en of u eventueel een handicart nodig heeft.
  • Het is vanaf deze editie niet meer mogelijk om een introducé(e) aan te melden. Iedere deelnemer dient zichzelf in te schrijven. 
  • Let op! Na inschrijving bent u niet direct verzekerd van deelname. U ontvangt van ons een bevestiging of u kunt deelnemen i.v.m. de grote belangstelling tijdens eerdere edities.

Deze bijeenkomst is helaas al voorbij.

Locatie bijeenkomst

  • Bezoekadres:
    Veerweg 2-A