Seminar - BENG

  • 23-05-2019 - 23-05-2019
  • 09:00 - 14:00
  • Barendrecht

Op 23 mei organiseren we een seminar gericht op alle professionals die bezig zijn met het thema BENG.

Sprekers

  • Maurice van Loon (BouwKennis) informeert u over de stand van zaken omtrent woningbouw. Hij vertelt over hoe de woningbouw de laatste jaren zich heeft ontwikkeld, wat de bouwprognoses zijn en wat de komende trends zullen zijn.
  • Harm Valk (Nieman) kan natuurlijk op deze dag niet ontbreken! Hij zal u alles vertellen over de laatste stand van zaken omtrent BENG en wat dit betekent voor verwarming en ventilatie. Wat wordt er van u verwacht als bouwprofessional?
  • Henk Wegkamp (Dantuma-Wegkamp) zal u meenemen in de wereld van het afsluiten van de schil. Hij vertelt u graag alles over luchtdichtbouwen in relatie tot ventilatie. Hoe zien deze ontwikkelingen eruit de toekomst?

Natuurlijk verzorgen wij onze gasten goed en kunnen we u tevens vertellen dat de lunch geserveerd wordt vanaf een Big Green Egg. 

Alle deelnemers van het seminar krijgen aan het eind de Archidat Bouwformatie - Bouwdetailwijzer - Handboek BENG t.w.v. €199 mee. Mocht u deze zijn misgelopen tijdens de BouwBeurs, dan hebben wij nog een exemplaar voor u beschikbaar. Het evenement zal rond 14 uur afgelopen zijn.
 
Wij zijn klaar voor de toekomst, u ook?!

Helaas zit dit event al vol. Wilt u op de hoogte gehouden worden over de stand van zaken omtrent BENG? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief in de footer. 
 
BUVA verzorgt regelmatig klantevenementen om iedereen up-to-date te houden van de laatste ontwikkelingen. De evenementen worden branchespecifiek georganiseerd. Kijk hier welke evenementen voor u ook interessant kunnen zijn.

 

Deze bijeenkomst is helaas al voorbij.

Locatie bijeenkomst

  • Bezoekadres:
    Bremen 5

Aankomende bijeenkomsten

Procesoptimalisatie in de kunststofbranche

26-11-2019 11:00 - 26-11-2019 17:30

BUVA verzorgt regelmatig klantevenementen om iedereen up-to-date te houden van de laatste ontwikkelingen. De evenementen worden branchespecifiek georganiseerd. Op 26 november organiseren we een evenement gericht op de kunststofbranche.

Meer informatie

Rondleiding door BUVA

01-01-2019 12:00 - 31-12-2019 12:00

Bij BUVA worden regelmatig rondleidingen gegeven voor geïnteresseerden. Wilt u graag een keer BUVA bezoeken, onze productiehal bewonderen of BUVA in Virtual Reality beleven? Geef u dan hier op!

Meer informatie

Polyclose

15-01-2020 09:30 - 17-01-2020 18:30

De honderden exposanten uit tientallen landen doen er iedere twee jaar weer alles aan om Polyclose in Gent / België tot een volwaardige vakbeurs te maken.

Meer informatie