Menu
Sluiting met bouwvakantie
Gesloten met bouwvakantie

Sluiting met bouwvakantie

20 jun 2023

Hoewel BUVA gesloten is, zijn wij wel telefonisch bereikbaar tijdens deze periode.

Unsplash, Dragos Gontariu

Vakantiesluiting

In verband met de bouwvak is BUVA in Barendrecht gesloten van maandag 31 juli tot en met vrijdag 11 augustus. De laatste dag dat wij bij u aanleveren is maandag 31 juli, onze eerste leverdag na de vakantie is dinsdag 15 augustus. Voor de onderdorpels geldt dat vrijdag 28 juli onze laatste aanleverdag is, en dat de eerste leverdag na de vakantie dinsdag 22 augustus is.

Voor advies en overige vragen zijn wij wel telefonisch bereikbaar tijdens deze periode. U kunt contact met ons opnemen tussen 08:00 en 16:00 via telefoonnummer 0180-697500 of per e-mail. Gedurende deze twee weken is het niet mogelijk om goederen te versturen. Dat geldt ook voor onze webshop. Uiteraard kunt u wel alvast uw bestellingen plaatsen.

Wij hopen u hiermee zo volledig mogelijk te hebben geïnformeerd. Mocht u toch nog vragen hebben, neemt u dan contact op met uw contactpersoon bij BUVA.

Klanten die hun logistieke proces optimaal willen aansluiten op die van ons, nodigen wij uit om hun eigen vakantiesluiting door te geven aan onze afdeling Productie & Logistiek.

Geef sluiting door