Samenwerking Remeha en BUVA officieel

Samenwerking Remeha en BUVA officieel

Op dinsdag 7 juni 2022 hebben Remeha en BUVA de samenwerking bekrachtigd met het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst.

Rien Wisse, algemeen directeur BUVA en Arthur van Schayk, algemeen directeur Remeha, hebben met hun handtekening een belangrijke stap gezet voor beide bedrijven om de markt van zelfontwikkelende aannemers op het gebied van ventilatie en verwarming optimaal te bedienen.

Arthur over de samenwerking: 'Er breken andere tijden aan voor marktspelers in de nieuwbouw- en renovatiemarkt. Een gezamenlijke aanpak waarbij efficiëntieslagen behaald kunnen worden, maakt verduurzamings- en energievoordelen toegankelijker voor bewoners en de bouwende partijen.

Rien vult aan: 'Het formaliseren van onze samenwerking was een bezegeling van de relatie die er al was tussen onze organisaties. Op meerdere vlakken hadden wij al de verbinding gezocht en met deze ondertekening zetten wij de volgende stap om onze relaties beter te bedienen.'

Voordelen samenwerking voor zelfontwikkelende partijen

  • Een waarde-proposite voor zowel ventilatie als verwarming en isolatie op voorhand door beide partijen afgestemd
  • Een integrale oplossing door middel van SKID voor comfortinstallatie
  • Service en instandhouding op beide systemen geserviced door één monteur
  • Besturen van beide systemen op één platform
  • Zeer goede BENG scores
Voor meer informatie over wat deze samenwerking voor u kan betekenen, neem contact op met onze verkoopleider acquisitie Marius van Zanten.

Recente nieuwsberichten

Woningmarkt koelt eindelijk af

21-06-2022

De woningmarkt koelt eindelijk wat af: het aantal koopwoningen is sinds januari met bijna 70 procent toegenomen, terwijl het aantal verkopen achterblijft. Dat blijkt uit cijfers van huizenplatform Funda.

Meer informatie

Innovatie aan de basis voor een gezond binnenklimaat

17-06-2022

Sinds haar oprichting in 1946 heeft BUVA zich gericht op het creëren van een veilige en duurzame woonomgeving. Dat doet het van oorsprong Rotterdamse bedrijf door middel van gerichte overnames en slimme product - en procesinnovaties.

Meer informatie

Stikstof gaat bouwambities kabinet flink ‘belemmeren’

07-06-2022

De provincies kunnen tot in 2030 samen ruim 900.000 woningen bouwen. Maar die ambitie botst met het plan om de stikstof te halveren.

Meer informatie