Menu
Samenwerking Remeha en BUVA officieel
Remeha en BUVA

Samenwerking Remeha en BUVA officieel

01 jul 2022

Het formaliseren van onze samenwerking was een bezegeling van de relatie die er al was tussen onze organisaties. Op meerdere vlakken hadden wij al de verbinding gezocht en met deze ondertekening zetten wij de volgende stap om onze relaties beter te bedienen

door Jacob van den Berge

Op dinsdag 7 juni 2022 hebben Remeha en BUVA de samenwerking bekrachtigd met het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst.

Rien Wisse, algemeen directeur BUVA en Arthur van Schayk, algemeen directeur Remeha, hebben met hun handtekening een belangrijke stap gezet voor beide bedrijven om de markt van zelfontwikkelende aannemers op het gebied van ventilatie en verwarming optimaal te bedienen.

Arthur over de samenwerking: ‘Er breken andere tijden aan voor marktspelers in de nieuwbouw- en renovatiemarkt. Een gezamenlijke aanpak waarbij efficiëntieslagen behaald kunnen worden, maakt verduurzamings- en energievoordelen toegankelijker voor bewoners en de bouwende partijen.

Rien vult aan: ‘Het formaliseren van onze samenwerking was een bezegeling van de relatie die er al was tussen onze organisaties. Op meerdere vlakken hadden wij al de verbinding gezocht en met deze ondertekening zetten wij de volgende stap om onze relaties beter te bedienen.

Voordelen samenwerking

  • Een waarde-proposite voor zowel ventilatie als verwarming en isolatie op voorhand door beide partijen afgestemd
  • Een integrale oplossing door middel van SKID voor comfortinstallatie
  • Service en instandhouding op beide systemen geserviced door één monteur
  • Besturen van beide systemen op één platform
  • Zeer goede BENG scores