Menu
Voorschrijvende partijen
voorschrijvende partijen

Voorschrijvende partijen

Veiligheid, esthetica, comfort, efficiëntie, beveiliging, duurzaamheid en kostenbesparing. Het is slechts een greep uit de aspecten waar voorschrijvende partijen in de bouw rekening mee moeten houden. In het kozijn komen al deze issues samen.

De vraag naar woningen is enorm maar het aanbod blijft achter

Er is geen bouwelement zo multifunctioneel – en dient zoveel strijdige belangen – als de gevelopening. Zo is je deur de toegang tot de woning, maar moet deze ook bestand zijn tegen het weer en ongewenste visite. Terwijl je wilt dat ramen beschermen tegen kou, goed moeten sluiten, maar je via het raam ook frisse lucht wilt binnenlaten. Die complexiteit vergt slimme oplossingen, slim samenwerken en een goede afstemming tussen alle bouwpartners en voorschrijvende partijen.

Daarnaast hebben ook voorschrijvers en bestekschrijvers (architecten, ontwerpers, ingenieurs, constructeurs, bouwkundige adviesbureaus en bestekdeskundigen) te maken met de economische, milieutechnische en maatschappelijke vraagstukken. Dat er snel meer woningen in Nederland moeten komen, daar is iedereen het over eens. De vraag is alleen hoe.

Is prefabricage de sleutel? Verdere digitalisering? Moet we (nog) meer in bouwteams samenwerken? Moeten producenten en leveranciers meedenken vanaf de ontwerpfase? Hoe borgen we dat woningen behalve duurzaam ook betaalbaar zijn? En de vraag die BUVA zichzelf stelt: hoe kunnen we onze partners ondersteunen in deze dynamische bouwsector?

Het antwoord op die laatste vraag is: door als specialist te opereren. Door alle stappen in het bouwproces te doorgronden. Door producten te leveren die aansluiten op de wetgeving en te innoveren. Door mee te denken vanaf het ontwerp tot de oplevering. Maar vooral door in te spelen op de praktijk. Weten hoe onze oplossingen bijdragen aan een veilige woonomgeving, maar ook door kennis te hebben van de praktijk. Want ook dat laatste is essentieel als we de bouwproductie willen opschalen.

Digitalisering en het toegankelijk maken van essentiële productinformatie in de BIM-bibliotheek en via de digitale bestekservice spelen daarbij een belangrijke rol. Net als meedenken met onze klanten, flexibel en betrouwbaar zijn. We reiken onze partners daarom niet een sleutel aan, maar een hele sleutelbos met deskundig advies, producten die aan de hoogste eisen voldoen en services die de het bouwproces ondersteunen.

hardglas

Ons acquisitie team

Marius van Zanten
Verkoopleider acquisitie
René Kop
Conceptadviseur acquisitie
Daniël Haneman Rodrigues
Daniël Haneman Rodrigues
accountmanager acquisitie

CONTACT ONS

BUVA

Tel: 0180 697 500
Bremen 5
2993 LJ Barendrecht

BUVA Composites

Tel: 0118 674 754
Grenadierweg 31
4338 PG Middelburg

Holonite

Tel: 0166 601 300
Ambachtsweg 9
4691 SB Tholen