Menu
Voorschrijvende partijen
voorschrijvende partijen

Voorschrijvende partijen

De Nederlandse bouwsector is niet in balans en de verwachting is dat de disbalans de komende tijd zal aanhouden. Er zijn grote vraagstukken op te lossen zoals het tekort aan woningen, verduurzaming van de woningvoorraad en nieuw beleid omtrent het bouwen en renoveren. Deze vraagstukken zetten een enorme druk op alle marktspelers en bewoners.

De vraag naar woningen is enorm maar het aanbod blijft achter

De Nederlandse bouwsector is niet in balans en de verwachting is dat het onbalans de komende tijd zal aanhouden. Er zijn grote vraagstukken op te lossen zoals het tekort aan woningen, verduurzaming van de woningvoorraad en nieuw beleid omtrent het bouwen en renoveren. Deze vraagstukken zetten een enorme druk op alle marktspelers en bewoners.

De vraag naar nieuwe woningen is enorm maar het aanbod blijft achter met alsmaar stijgende woningprijzen als gevolg. Verschillende initiatieven worden ontwikkeld om versneld woningen te kunnen bouwen. Deze oplossingen bevinden zich in de context van industrialisering en digitalisering van de woningbouw maar ook in de hoek van het wegnemen van administratieve obstakels.

Om verdere achteruitgang van het milieu te voorkomen is er op internationaal, nationaal en lokaal niveau klimaatbeleid ontwikkeld. Dit beleid raakt ook de bouwsector. Dit betekent dat bedrijven hun werkzaamheden onder de loep moeten nemen en soms drastisch moeten aanpassen om te kunnen voldoen aan alle nieuwe eisen.

Naast deze structurele marktontwikkelingen heeft bouwend Nederland nog te kampen met een Coronapandemie en stijgende bouwkosten. Voorschrijvende partijen leven duidelijk in een wereld vol dynamiek en verandering. Een solide bouwpartner met een breed producten– en dienstenprogramma, die meedenkt met zijn relaties en hen van deskundig advies voorziet is van levensbelang.

hardglas

Ons acquisitie team

Marius van Zanten
Verkoopleider acquisitie
René Kop
Conceptadviseur acquisitie

CONTACT ONS

BUVA homecare systemen

Tel: 0180 697 500
Bremen 5
2993 LJ Barendrecht

BUVA Composites

Tel: 0118 674 754
Grenadierweg 31
4338 PG Middelburg

Holonite

Tel: 0166 601 300
Ambachtsweg 9
4691 SB Tholen