Menu
ParqGreen in Reeuwijkse plassen
ParcQ Green

ParqGreen in Reeuwijkse plassen

Alle waterwoningen en -villa’s zijn direct aan het water gelegen en ontworpen rondom de aanwezige natuur. De inrichting van het park, de bouw van de woningen en de gebruikte materialen sluiten hier optimaal op aan.

Soort project Nieuwbouw
Type Woningen
Architect Kolpa Architecten
Opdrachtgever Green Reeuwijkse Hout
Aannemer Bouwbedrijf De Vries en Verburg
Installateur -
Opleverdatum 2020

ParqGreen in Reeuwijkse plassen

BUVA ondersteunt Lambert Kozijnen met technisch advies en projectbegeleiding. Zoals in het project ParqGreen Reeuwijkse Plassen, dat de gefaseerde bouw van 283 waterlodges, waterwoningen en watervilla’s omvat. Alle waterwoningen en -villa’s zijn direct aan het water gelegen en ontworpen rondom de aanwezige natuur. De inrichting van het park, de bouw van de woningen en de gebruikte materialen sluiten hier optimaal op aan.

“In het voortraject hebben wij samen met Bouwbedrijf De Vries en Verburg de juiste ventilatieroosters voor dit project geselecteerd”, vertelt Patrick Leenheer, accountmanager BUVA. “Deze ventilatieroosters zijn vervolgens voorgeschreven in het bestek, dat door Lambert Kozijnen is overgenomen.

In navolging hiervan heeft Lambert Kozijnen bovendien – op eigen initiatief – de hang- en sluitwerkproducten, glasvezelversterkte onderdorpels, krukkenschilden en aluminium profielen van BUVA geselecteerd en besteld.”

“Het feit dat wij werken met duurzaam Mahoniehout, was één voor de redenen voor Bouwbedrijf De Vries en Verburg om dit project aan ons te gunnen, vertelt directeur Kees Lambert. “Want Mahonie is weliswaar wat duurder dan bijvoorbeeld Meranti, maar heeft wel een hogere kwaliteit en langere levensduur.

In totaal leverden wij de kozijnen, ramen en deuren voor 132 woningen, in diverse types en met ieder hun eigen kleurafwerking. Bepaald geen sinecure, omdat we voor iedere woning de verf in onze verfspuiterij moesten omwisselen. Maar het eindresultaat mag er zijn.”

Een deel van de producten is volledig afgelakt, beglaasd en inclusief hang- en sluitwerk afgeleverd bij Willemsen Veenendaal, dat de kozijnen, deuren en ramen in de houtskeletbouwelementen heeft ingebouwd. Het andere deel is just-in-time in het werk gemonteerd. In april 2020 moet het totale project worden opgeleverd.

ParkQ Green
ParqGreen
ParqGreen in Reeuwijkse plassen

BUVA ondersteunt Lambert Kozijnen met technisch advies en projectbegeleiding.

ParqGreen in Reeuwijkse plassen

In het voortraject hebben wij samen met Bouwbedrijf De Vries en Verburg de juiste ventilatieroosters voor dit project geselecteerd.

patrick leenheer

Heb je vragen?

Neem contact op met Patrick